Din 14 iunie, Prima TV te provoacă la concurs! Și te trimite în vacanța îndelung așteptată. Uită-te la Prima TV, prinde cuvintele-indicii din timpul programelor și poți câștiga, zilnic, un premiu în bani! Marele Premiu al concursului verii îți oferă o experiență unică, un sejur ULTRA ALL INCLUSIVE în ANTALYA, TURCIA. E timpul să ieși din pandemie și să ai o vară dincolo de cuvinte!

Indiciile zilei sunt de găsit la tot pasul, în programele Prima TV. Zilnic, între orele 06.00 – 24.00, în emisiunile și fimele difuzate de Prima TV (cu excepția știrilor Focus 14:00, 18:00 si 22:00), telespectatorii pot descoperi cuvintele câștigătoare. Într-o singură zi, pe micul ecran vor apărea mai multe indicii. Pentru a intra în concurs, trebuie să înscrii pe www.primatv.ro, în sectiunea dedicată, doua indicii diferite din aceeași zi. Emisiunile în care apar indiciile se pot schimba de la o zi la alta. Poți câștiga zilnic 100 de euro! Bani tocmai potriviți pentru o ieșire în oraș. Extragerile sunt zilnice, se fac prin  random.org, iar câștigătorii sunt anunțați în matinalul Prima TV, Focus la prima oră, din ziua următoare.

Câștigătorul Marelui Premiu va fi aflat la final, pe data de 12 iulie. La tragerea finală participă toți cei care au intrat în competiție și s-au înscris pe www.primatv.ro, în secțiunea dedicată concursului, chiar dacă au câștigat un premiu zilnic.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro.  Detalii poti afla și de pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/PrimaTVRomania.

Sectiunea de concurs poate fi accesata aici: https://www.primatv.ro/stiri/campanii/castiga-premii-pe-cuvant-cu-prima-tv-20241433

Video link: https://youtu.be/tr2rkILzTPU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.