Programe de la AMC, Comedy Central, Nickelodeon, JimJam și Minimax sunt disponibile în pe platforma video on demand Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță noi titluri în oferta de conținut video on demand din aplicația Focus Sat. Fear the Walking Dead S6B și Istoria filmelor horror cu Eli Roth (Eli Roth’s History of Horror S2) de la AMC, seriale și sitcomuri premiate de la Comedy Central precum În mintea lui Amy SchumerDin altă epocăOrașul femeilor, un portofoliu variat de programe pentru copii de la Nickelodeon precum Ascensiunea Ţestoaselor NinjaSponge Bob și multe altele, JimJam (Pompierul Sam, Angelina Balerina, Bob Constructorul ș.a.) și Minimax (Transformers: Academia SalvatorilorEnchantimals: Povești din Everwilde) sunt acum disponibile în aplicația Focus Sat.

Adăugarea periodică de titluri noi face parte din procesul de dinamic de îmbogățire a conținutului aplicației Focus Sat. Alături de aceste conținut nou, clienții mai au acces și la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu vast de titluri, inclusiv în format 4K, pentru iubitorii naturii, ai explorărilor spațiale, ai misterelor cosmosului, istoriei și legendelor, culturii din diverse colțuri ale lumii și multe altele.

Conținutului video on demand accesat prin aplicația Focus Sat este disponibil o perioadă mai lungă de timp și oferă posibilitatea vizionării, pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, de oriunde, ori de câte ori se dorește, simultan de pe 3 dispozitive.

Clienții Focus Sat au acces gratuit la conținutul video on demand cu condiția să aibă activă extra opțiunea Mozaic Plus sau să opteze pentru pachetul tv online Play TV Extra. Dar și cei care nu sunt clienți au posibilitatea de a testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

 

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe: WebFacebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.