In perioada 2-6 iunie, echipa Roton Music si-a mutat activitatea la Iasi, in cadrul celui mai important eveniment destinat ariilor creative, Romanian Creative Week. Muzica, creativitatea si gaming-ul s-au imbinat perfect si au reusit sa adune un public numeros.

 

Unele dintre cele mai speciale momente din cadrul evenimentului, momente ce au reusit sa iasa in evidenta si sa atraga atentia, au fost reprezentate de Musicalling, o noua editie de TIC (International Music Camp), conferinta INDIERO On Tour si nu in ultimul rand, Provocarea Legion 1vs1 CS:GO.

 

In cadrul Musicalling, artistii au reusit sa creeze o atmosfera electrica si sa ofere un vibe ce a lipsit tuturor in perioada ultimului an. Amuly, Nosfe si Bruja au reusit sa faca un moment exploziv si au incantat fanii cu numeroase piese celebre. Pe scena Tribeca au urcat Dl. Goe, Tobi Ibitoye si Jean Gavril. Artistilor le-a fost dor sa cante live si sa interactioneze cu publicul. Pe scena Miravale, Christian Eberhard, Manuel Riva impreuna cu Misha Miller au reusit sa faca publicul sa danseze. In ultima zi a evenimentului, Valeria Stoica a cantat pe scena mare pentru colectia Irinei Schrotter, urmand ca la finalul zilei sa bucure toti invitatii RCW la restaurantul Miravale cu un concert extraordinar.

 

In cadrul editiei TIC (International Music Camp) din acest an, ne-am dorit sa marim echipa de creatie si sa colaboram cu cat mai multi oameni talentati. De aceea, tinerii cursanti ai Scolii Populare de Arte din Iasi, cat si studenti ai Facultatii de Muzica „George Enescu” au facut parte din echipa alaturi de care am lucrat pentru a crea piese noi. Dorim sa le multumim producatorilor nostri, Costin Bodea si Christian Eberhard, pentru ca si de data aceasta si-au facut magia cum au stiut mai bine, iar fara Adrian Sina, Tobi Ibitoye, Misha Miller, Jo si Juno, rezultatul final nu ar fi fost acelasi. Autorii dintr-o sesiune sunt totodata un ingredient principal, asa ca trebuie sa ii amintim pe Vlad Ciresan, Emilian Nechifor si Delia Rus.

 

Conferinta INDIERO On Tour a reusit sa atraga tinerii artisti si producatorii muzicali la inceput de drum si le-a oferit informatii importante despre industria muzicala din Romania. Workshop-urile i-au ajutat pe participanti sa isi formeze o imagine mai clara asupra industriei muzicale si sa descopere care sunt pasii principali pentru dezvoltarea lor profesionala.

 

Provocarea Legion 1vs1 CS:GO a fost evenimentul preferat pentru multi tineri ieseni. Publicul a fost numeros, iar competitia a inregistrat multi concurenti. Acest eveniment ne-a demonstrat ca o sesiune de gaming este o modalitate perfecta de a te relaxa si de a uita de griji.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.