Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale ajunge toamna aceasta la PRO TV! După ce caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara și i-a căutat pe curajoșii care cred că își pot transforma idolii în fani, echipa de producție a dat startul filmărilor pentru primul sezon SuperStar România.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este cine sunt membrii juriului, cine sunt acei artiști care vor scrie alături de concurenți povestea primului sezon! A venit momentul pentru acest răspuns mult așteptat: Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams vor fi jurații primului sezon.

Despre acest prim sezon, Carla’s Dreams declară că ”este șansa unora de a da șansă altora, în speranța că alții vor fi mai buni decât unii. Și sper așa să se întâmple”. 

Înainte de a-i cunoaște pe concurenții acestui sezon, Raluka a spus: ”SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă”.

Marius Moga se bucură de această nouă provocare și are un gând clar: “Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, Demoga Music. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, alături de Carla’s Dreams, Raluka și Smiley.”

Și Smiley este convins că acest nou show va fi unul de neratat de către cei de acasă: ”Spuneam de curând că mă pregătesc pentru o vară liniștită, acasă și în studio… apoi a venit propunerea pentru a face parte din gașca asta mișto de jurați de la SuperStar! Așa că planurile mele vor include și filmările pentru primul sezon. Noi tocmai am început și mă bucur să fiu iar alături de Marius, dar și să lucrez cu Raluka și Carla’s. A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”.

Filmărilor au început, iar pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, puteți urmări paginile de Facebook și Instagram ale show-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.