Finaliștii sezonului 9 „Chefi la cuțite sunt protagoniștii unei campanii în premieră în rândul show-urilor culinare din România. Odată cu marea finală, difuzată de Antena 1 marți și miercuri, 15 și 16 iunie, telespectatorii pot comanda prin Tazz by eMag preparatele sofisticate ale celor mai talentați trei concurenți ai acestui sezon.

Show-urile culinare nu se urmăresc niciodată pe stomacul gol și asta pentru că este deosebit de dificil să faci față tuturor preparatelor pe care le vezi la televizor. Fiecare dintre telespectatorii care își doresc să guste din farfuriile de fine-dining pregătite de finaliștii „Chefi la cuțite o vor putea face doar prin intermediul platformei Tazz by eMag. Pre-comanda se va putea plasa încă din ziua finalei, iar comenzile şi livrările vor fi valabile timp de 3 zile.

De la aperitiv, main-course sau chiar desert, toate preparatele gătite în finala show-ului culinar vor putea fi regăsite în meniul Tazz by eMag. Comenzile sunt disponibile atât în București, cât și în orașele Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov sau Constanța.

     ”Cred că o bună parte dintre fanii acestei emisiuni și-ar dori să deguste preparatele pe care le văd la Chefi la cuțite. Iar acum, vor avea ocazia să comande chiar preparatele finaliștilor sezonului 9. Mă bucur că de data aceasta își vor putea satisface toate poftele printr-o simplă comandă și se vor bucura de cele mai bune farfurii ale acestui sezon, farfurii de top, gătite chiar de cei mai buni concurenți. Mai greu o să le fie să se decidă ce să comande mai întâi…, a declarat chef Sorin Bontea.

Campania se adresează tuturor persoanelor ce accesează online site-ul tazz.ro, sau aplicația mobilă Tazz by eMag. Pentru a putea participa la campanie este necesar ca persoanele să aibă un cont Tazz by eMag activ la data începerii campaniei, sau să își deschidă un cont nou.

     Săptămâna viitoare, telespectatorii Antena 1 pot urmări cel mai iubit show culinar patru zile consecutive- duminică, luni, marți și miercuri. Finala sezonului 9 Chefi la cuțite va fi împărțită în două ediții, difuzate marți și miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.