Killa Fonic revine cu noul său album, ”2089”, un fusion de piese tehno și pop pe care artistul și-a lăsat amprenta, exact cum ne-a obișnuit. Pe acest album se răgăsesc douăsprezece piese unice, cu sound-uri atractive, compuse într-un camp de creație din luna octombrie unde a luat naștere și albumul ”BeetleJuice”.

Dintre piesele existente pe noul album se regăsesc și feat-uri alături de artiști precum Bruja (”Voila”), Damian Drăghici (”Memorie Oarbă”) sau Otherside (”VID”). Autenticitatea și mix-ul de sound-uri pe care Killa Fonic, împreună cu producători de top precum Domino, Quick, 911, Viky Red, David Ciente, Marcel Botezan sau Sebastian Barac au reușit să-l creeze sunt menite să facă din albumul ”2089” o poveste muzicală de succes.

”2089 este mașinăria mea interdimensională iar cu ea pot călători chiar și în timp. Am simțit să transpun un album în viitor într-o lume imaginară inspirată de cea reală dar și de călătoriile mele interioare în starea de meditație. Mai exact am ales un an din viitor într-o dimensiune digitală post apocaliptică unde muzica tehno, trance industrială se întâlnește cu cea pop având și câteva elemente vintage de tip 80’s. Atmosfere precum cele din filmul Blade Runner realizat în 1982, The fitfh element realizat în 1997 și Mad Max le veți gusta pe parcursul albumului. E povestea unui scavenger care caută dragostea ce speră să-l repare într-o lume plină de inimi aruncate iar în căutarea sa întâlnește tot felul de tentații, vicii și roboți ai sistemului ce vor să-l manipuleze deoarece el deține adevărata putere supremă.”

Piesa ”2089 Freestyle” a fost lansată ca intro pentru noul album, pe 1 iunie, la fix un an de la lansarea albumului ”III”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.