ULTIMA PARTE DIN LA CASA DE PAPEL VA FI ÎMPĂRȚITĂ ÎN DOUĂ VOLUME 

  • ACESTEA VOR FI LANSATE PE 3 SEPTEMBRIE ȘI PE 3 DECEMBRIE

Netflix prezintă astăzi primele imagini din sezonul final La Casa de Papel. Jaful continuă, războiul se apropie și liderul bandei a pierdut controlul. Sfârșitul acestei serii originale create de Álex Pina se apropie din ce în ce mai mult.

Aceste prime imagini ale sezonului final dezvăluie haosul creat atât în ​​interiorul, cât și în afara Băncii Spaniei; cu Profesorul prins după ce Sierra îi găsește ascunzătoarea și cu Lisbon acum în siguranță în bancă. Războiul începe și vedem cum membrii grupului trebuie să scoată la iveală partea sa cea mai dură pentru a supraviețui, fiind alimentați de angoasă, mai multe arme și disperarea de a nu avea un plan.

 

 

Despre La Casa de Papel Partea 5

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

 

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze producții care să se distingă de restul. De la lansare, a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cea mai nouă din portofoliu.

 

Despre Netflix

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.