Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 6 iunie, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

 

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a răspuns prezent invitației poetului Mircea Dinescu de a petrece o după-amiază plăcută la Cetate unde cei doi au povestit dar mai ales au gătit rețete vegetariene și mai puțin vegetariene.

Fără carne, ouă, brânzeturi sau alte lactate, acesta este meniul zilnic al cântăreței Anca Țurcașiu, care la 51 de ani se simte mai tânără ca niciodată. Mircea Dinescu a hotărât să-i încânte papilele gustative cu o pizza din făina de la moara proprie și cu legume locale. Dar nu orice fel de pizza ci una făcută jumătate vegetariană, jumătate cu brânzeturi. Și pentru că Dunărea oferă atâtea feluri de pește, poetul a  gătit și sarmale de șalău, în foi de ștevie. Totul asezonat cu o adevărată delicatesă locală: sos scordolea.

 

Duminică, de la ora 14.00, la Prima TV telespectatorii vor afla cât de bine se descurcă Anca Țurcașiu în bucătărie și ce alte povești au depănat cei doi, în acordurile tarafului lui Ioneraș și al lui Irinel, împreună cu cel mai bătrân lăutar din România (91 de ani), Gogu de la Poiana Mare.

 

Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=XYObbAhB94o

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.