Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite o nouă victorie pentru echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu, dar și o nouă eliminare din echipa mov, a treia de săptămâna aceasta. Nicoleta Pop, bucătar ales de chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9, a obținut aseară cel mai mic punctaj la proba individuală, motiv pentru care a părăsit competiția show-ului culinar: ”Pleacă Nico, un concurent care tot sezonul acesta a zâmbit! Nu a spus niciodată nu, a făcut tot timpul ce a trebuit să facă, a ajutat echipa și a împins cât a putut! Este un concurent de care mă despart cu inima frântă”, a spus căpitanul echipei mov.

”Am ajuns la câțiva pași de semifinală. Pentru o amatoare a bucătăriei, ca mine, asta înseamnă enorm! Plec fericită, cu capul sus!”, a adăugat concurenta cu zâmbetul pe buze.

Tot marți seară, chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză de proporții pregătită de unul dintre cei mai dragi concurenți ai săi. Rikito Watanabe și-a tatuat semnătura juratului său preferat pe braț, în semn de admirație. ”Este semnătura lui chef Sorin Bontea, data când am obținut trei cuțite în jurizările pe nevăzute și data în care m-a ales în echipa verde. Și furculița, simbolul nostru. Am foarte mult respect pentru chef Bontea, îl iubesc!”, a mărturisit Rikito.

”Când am câștigat primul battle le-am dat tuturor câte o bere, iar Riki m-a rugat atunci să îi dau un autograf pe sticlă. Acum mă trezesc că Riki și-a tatuat pe mâna stângă autograful pe care i l-am dat eu la momentul respectiv. M-a copleșit, sunt copiii mei, îi iubesc mult!”, a ținut să adauge chef Bontea, emoționat.

A treisprezecea confruntare pe echipe din sezonul 9, difuzată marți seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 20.24-23.58 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea unei ediții pline de surprize, iar minutul de maximă audiență de la 22.08 a strâns, la nivel național, peste 2.300.000 de telespectatori.

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 9.9 puncte de rating și 31,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,8 puncte de rating și 22,1% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 10,4 puncte de rating și 25,5% cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 6,3 puncte de rating și 15,5% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9,4 puncte de rating și 22,8% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 7 puncte de rating și 16,9% cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 fost lider de piață și a ocupat primul loc în clasament pe toate categoriile de public.

Confruntările pe echipe din sezonul 9 continuă cu alte trei lupte la cuțite duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30, pe Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 1 iunie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.