Proiectul se numește „Cântecele literelor” și e făcut cu Academia Micilor Artiști

Chiar de 1 iunie îndrăgita solistă Claudia Pavel a lansat un proiect interesant, ceva care nu s-a mai făcut la noi în țară. Este vorba de „Cântecele literelor” cu Academia Micilor Artiști la care a lucrat cu 25 de copii 29 de videoclipuri în 3 zile. „Proiectul s-a născut datorită lui Noah, fiul meu, pentru că atunci când era mai mititel îmi doream să-i pun o piesă în limba română cu literele, copii, trebie să învețe literele când sunt mici, și să le învețe din joacă. Și nu existau decât din joacă, în limba engleză, în franceză și în toate limbile pământului. Și în limba română nu există un proiect muzical distractiv, educativ și modern în același timp. Proiectul se numește „Cântecele literelor” și poate fi ascultat pe pagină de Youtube al Academia Micilor Artiști.

Am făcut niște cursuri workshopurila Școală Waldorf din Brașov și proiectul l-am înregistrat cu copii de la școală Waldorf, niște copii extraordinari de muzicali. Filozofia Waldorf include un instrument în viață copilului, deci fiecare copil de acolo studiază un instrument. Învață în joacă și e o filozofie care pe mine m-a atras foarte tare și atunci copii de acolo s-au potrivit mănușă proiectului, sunt de fapt copii care au absolvit Academia Micilor Artiști, ei de fapt au participat la înregistrarea albumului.

Pe 1 iunie se va lansa litera A, o să lansăm câte o literă pe săptămână, am filmat 29 de videoclipuri în 3 zile – 3 minute de fiecare. Un adevărat record. Cu 25 de copii, alături de Noah – care are 8 ani și jumătate, termină clasa 1. Toții copii au rolurile principale. A fost un adevărat maraton.

A fost o nebunie dar ei au fost foarte implicați încă de la început. O mare experiență pentru copii să meargă într-un studio profesionist, să înregistreze piesă că după aia să filmeze un videoclip pe o pânză verde, în croma. Că pe urmă să se vadă pe tv în desene animate este fascinant. Au învățat multe. Apoi vor merge cu mine la Neatza, la Teo, să aibă experien platoului de televiziune. E un proiect foarte cool pentru că include copii. Copii sunt foarte încântați că fac parte din acest proiect.

Mi-au și spus, cât de extraordinar e să le facem cadou copiilor din România acest proiect. că și ei sunt conștienți de faptul că vr scrie istorie”, ne-a povestit solistă. Am aflat de la ea că acest proiect a fost ideea surorilor Pavel, Claudia și Paula, pentru micuțul Noah. „Am fost ajutați de Miron și Angelica Moga iar Alex Luft a fost cel care a compus piesele”, a continuat Claudia care este foarte încântată de ce a ieșit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.