Adevăratul horror se întoarce, acum mai înfricoșător și mai real ca oricând, având la bază dosarele adevărate ale lui Ed și Lorraine Warren: „Trăind printre demoni: E mâna diavolului”, din 3 iunie 2021, în cinematografele din România.

„Curtea acceptă existența lui Dumnezeu de fiecare dată când un martor jură să spună adevărul. Cred că este timpul să accepte existența diavolului „. – Ed Warren

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă și o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria americii în care un suspect de crima invocă posesia demonică ca strategie de apărare.

Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O’Connor („Prințesa spaniolă” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) și Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” și „The Haunting of Hill House”).

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” a fost produs de James Wan și Peter Safran, care au colaborat la toate filmele „Conjuring” Universe. Chaves în regia unui scenariu de David Leslie Johnson-McGoldrick („The Conjuring 2”, „Aquaman”), poveste de James Wan și David Leslie Johnson-McGoldrick, bazată pe personaje create de Chad Hayes și Carey W. Hayes. În calitate de producători executivi au fost Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott și Michelle Morrissey.

Echipa creativă din culise a reunit colaboratorii universului „Conjuring”, inclusiv directorul de fotografie Michael Burgess, designerul de producție Jennifer Spence, designerul de costume Leah Butler și compozitorul Joseph Bishara, împreună cu editorul din „The Curse of La Llorona”, Peter Gvozdas și editorul Christian Wagner („Furious 7”).

„Trăind printre demoni: E mana diavolului” este al șaptelea film din Universul „Conjuring”, cea mai mare franciză de groază din istoria filmului, având încasări de peste 1,8 miliarde de dolari în întreaga lume. Include primele doua filme „Conjuring”, și „Annabelle”, „Annabelle 2”, „Călugărița: Misterul de la Mănăstire”ș „Annabelle 3”.

New Line Cinema prezintă Un monstru atomic / O producție Peter Safran, „Trăind printre demoni: E mâna diavolului”.  Acesta va fi distribuit de Warner Bros. Pictures. Filmul se lansează în România pe 3 iunie 2021.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.