Rapperul & producătorul canadian-indian, Tesher, și cântărețul si compozitorul Jason Derulo fac echipă pentru a reimagina succesul global al lui Tesher cu deja hitul „Jalebi Baby”.

Scopul meu a fost întotdeauna să aduc împreună culturi diferite și să creez muzică de care oricine să se bucure, indiferent de limbă sau de cultura”, a spus Tesher. „A fost uimitor să vad Jalebi Baby” ascultata în întreaga lume, la fel cum am văzut hit-uri mari in topuri care nu se încadrează perfect într-un gen sau nu sunt complet în limba engleză. Arată doar că oamenii nu sunt deschiși doar să audă sunete noi și unice, ci le si adora.

„Jalebi Baby”, care se referă la desertul clasic din Asia de Sud Jalebi, a fost lansat inițial în 2020. Cu corul său incredibil de captivant, amestecul fără efort al versurilor englezești și punjabi și producția cu aromă latină, piesa a devenit rapid o senzație virală, ajungând in topurile Shazam din peste 25 de țări și inspirând milioane de videoclipuri pe platformele de socializare. „Jalebi Baby” a acumulat până în prezent peste 100 de milioane de ascultari.

Tesher a semnat recent cu label-ul Capitol Records, în parteneriat cu Universal Music India. Devraj Sanyal, MD și CEO Universal Music Group India și Asia de Sud, a declarat: „Suntem încântați să-l primim pe Tesher în familia UMG. Muzica sa are o întorsătură unică și răcoritoare, care l-a ajutat deja să explodeze în cultura muzicală globală, datorită pieselor și remixurilor sale excepționale, răspândindu-se rapid pe platformele de socializare. Împreună vom lucra alături de Jeff și echipa de la Capitol Records din LA, pentru a ne asigura că muzica lui Tesher continuă să ajungă la noi fani din India, Asia de Sud și printre milioanele diaspora din întreaga lume, dar și pentru a prezenta muzica noului public. și alte teritorii din întreaga lume, utilizând rețeaua globală UMG în peste 60 de țări din întreaga lume.
În ultimii ani, Universal Music India a condus piața muzicii indiene în extinderea muzicii non-film și a hip-hop-ului în India, provocând dominanța muzicii Bollywood in topuri și accelerând creșterea artiștilor și muzicii originale în piața internă a muzicii indiene și nu numai.

Tesher, un rapper, cântăreț, compozitor, producător și inginer de mixare multilingv, aduce influențe din Asia de Sud in peisajul sonor global în moduri care nu s-au mai auzit până acum. Educația sa canadiană și moștenirea indiană l-au determinat să creeze o muzică energică, care să sfideze genul și care rezonează cu publicuri dincolo de identitatea sa.

După ani de zile în care și-a încărcat muzica în mod independent pe YouTube și Soundcloud, Tesher a câștigat o recunoaștere pe scară largă pentru remixul lui Lil Nas X, „Old Town Road”. Remixul, care a probat muzică și versuri din hitul „Ramta Jogi” de la Bollywood, de AR Rahman, a devenit un hit pe rețelele de socializare și a crescut profilul online al lui Tesher. „Young Shahrukh” al lui Tesher, o piesă originală de hip-hop inspirată de actorul din Bollywood Shah Rukh Khan, a continuat șirul de hit-uri virale al lui Tesher și a fost primul său cantec care a ajuns pe locul 1 în BBC Asian Music Chart, după lansarea sa în 2020.
Tesher aparține în egală măsură atât Orientului, cât și Vestului. Cariera sa a explodat în 2020, când și-a adăugat vocea la remixul lui „Yummy”, al lui Justin Bieber. După ce vocile sale au explodat pe TikTok și Instagram, Tesher a găsit fani care îl implorau să creeze un disc solo independent. Cu acel vot de încredere, a fost inspirat să creeze „Jalebi Baby”. Piesa a devenit, de atunci, o senzație virală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.