Cel mai nou sub-label Global Records, Romanian House Mafia, lansează cea de-a doua piesă a canalului dedicat muzicii dance și house. Piesa Wasted on you, realizată împreună cu Jade Shadi, propune o poveste de dragoste ce lasă în urma sa doar controverse. Piesa Wasted on you se concentrează pe o dorință puternică de iubire și îmbină dinamic vibrații puternice și dansante.

Piesa a fost compusă de Andrei L’vov-Basirov, Jennifer Hazel Mahon și Viky Red, versurile au fost scrise de Andrei L’vov-Basirov și Jennifer Hazel Mahon, iar producția a fost realizată de Viky Red.

 

Clipul a fost editat de Robert Daragiu, iar fotografia este semnată Alexandru Chițu.

 

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house, pregătind featureuri cu artiști renumiți și proiecte ce vor îmbina cele mai noi voci cu producții cât mai îndrăznețe.
Sub-labelul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

 

Jade Shadi este un proiect de muzică deep house inspirat din dragostea pentru libertate, dans și mișcare. Un proiect creat din dorința de a experimenta cât mai multe zone de producție muzicală house și de a inspira cât mai puternic iubitorii de muzică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.