Rian Cult  lansează piesa „ABCD”, primul single de pe albumul de debut, „EXhibition of a heartbreak”, pregătit de lansare în această toamnă.

„ABCD” este o piesă catchy despre momentul în care persoana pe care ai iubit-o încearcă să se întoarcă în viața ta, după ce realizează că a greșit. Este prima fază după momentul despărțirii, atunci când resentimentele sunt încă prezente.

Noua melodie deschide EP-ul de debut al artistului, „EXhibition of a heartbreak”, o călătorie muzicală despre procesul de vindecare al unei inimi frânte, transpusă în artă. Artistul a făcut pace cu trecutul, însă nu înainte de a împărtăși cu restul lumii o parte din emoțiile resimțite.

Single-ul este un mix pop cu elemente surpriză, iar stilul compoziției poate fi comparat cu piese celebre ale artiștilor care l-au influențat pe Rian de-a lungul carierei, precum LAUV, Ed Sheeran sau blackbear.

„ABCD” este piesa care deschide seria lansărilor pregătite de Rian Cult în această vară. Fiecare single de pe EP-ul „EXhibition of a heartbreak” reprezintă un vernisaj al emoțiilor și trăirilor tânărului artist din ultima perioadă, reprezentat vizual printr-un editorial realizat de fotograful Valentin Bercea, la Centrul de Terapie prin Artă @atelieropendoors, și o colecție capsulă lansată în colaborare cu Ana Maria Mircea, creatoarea @im.not.an.artist.

ABCD este piesa aia care apare la o petrecere și îi face pe toți să se ridice și să vibreze. Este o dedicație pentru foști și foste, care te va face să strigi ca și cum ei ar fi în cameră. V-ați dorit vreodată să postați o melodie pe InstaStory prin care să fie evident că ați trecut într-un final peste ceea ce a fost și tot ce vă doriți este să vă lase în pace? Ei bine, asta e piesa aia. În plus, nu o lăsa pe mama ta să o asculte, s-ar putea să o trimită și ea fostului.”, spune Rian Cult.


Rian Cult (Adrian Culețu) este unul dintre cei mai promițători tineri artiști din industria muzicală românească, baterist, producător, vocalist și compozitor de muzică pop.

De origine din Constanța, Rian Cult a crescut ascultând multe influențe rock și hip-hop. Absolvent al Facultății Berklee College of Music din Statele Unite, licențiat în Writing și Producție Contemporană, cu accent pe Compoziție, Rian Cult s-a întors în România pentru a-și împărtăși viziunea pentru o vreme în țara sa natală. A cântat la tobe pentru și cu nume mari în România precum Nicu Patoi, Adrian Ciuplea („Vița de vie”), Mihai Ardelean, Florin Giuglea, Simona Nae etc.

Cu un fundal muzical format în ani de studii și sute de ore de repetiții, cariera sa muzicală este în continuă creștere atât la nivel național, cât și internațional. A început ca toboșar, apoi a început să cânte la chitară și voce. În 2018, a început să urmeze o carieră solo de cântăreț, compozitor și producător. Rian a scris muzică pentru artiști de pretutindeni. A început să înregistreze melodii cu artiști din zona Bostonului, precum Tristan Simone, Abram, Kastelo, melodiile reușind să adune aproape 1 milion de ascultări pe platformele de streaming.

Rian Cult are mult succes pe platformele de streaming, în special Spotify. Piesa „Sundays In New York” are peste un milion de stream-uri, fiind ascultată din țări precum Brazilia, Mexic, Australia și Statele Unite.

LINK RIAN CULT PE SPOTIFY

Anul trecut, Rian a lansat piesa „RIGHT MIND”, care a marcat întoarcerea acasă după o călătorie creativă în Statele Unite și piesa „Can’t Change Wanting You” feat. Katarina, care a fost difuzată pe cele mai populare posturi de radio din România. Rian Cult scrie acum piese pentru el, se pregătește de lansarea primului EP și produce și înregistrează pentru artiști locali și internaționali de renume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.