Cel mai iubit show de folclor atrage și concurenți din afara granițelor. Iuliana Tudor ne așteaptă pe 30 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, la cea de-a cincea seară de concurs al talentelor folclorice.

 

 

 

Sufletul românesc nu poate fi încadrat de sârmele ghimpate ale unei frontiere. Simțirea românească și sângele ce ne curge prin vene sunt aceleași, de o parte și de cealaltă a Prutului. Cu tatăl la muncă în Portugalia și restul familiei în Basarabia, de unde vine și ea, o tânără de 17 ani visează să cânte pe scene importante și să își vadă familia în public. Până atunci, învață la Liceul de Arte din Piatra-Neamț și vine la „Vedeta populară” să dea proba talentului său. O vom putea încuraja pe româncuța de peste Prut pe 30 mai, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne așteaptă cu o nouă ediție „Vedeta populară”, la TVR 1. De data aceasta, artiștii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist Maria Tănase, dirijor Nicolae Drăghia, manager Niculina Stoican.

 

Aceeași vârstă și aceeași pasiune pentru folclor le are și bihoreanul care va urca pe scena „Vedeta populară” în această duminică. Tânărul colecționează discuri cu Michael Jackson, Bee Gees și Queen, dar muzica lui favorită este cea populară. Și el intră în cursa pentru semifinala „Vedeta populară” și premiul de 100.000 de lei.

 

În aceeași emisiune vom vedea concurând două adolescente – o bucureșteancă și o olteancă din Gorj – care se pregătesc intens să devină medici, dar știu că sufletul se vindecă numai prin muzică. La fel de ambițioasă este, însă, și tânăra din Mehedinți, singura concurentă majoră de duminică seară.

 

Sunt tineri, au visuri mari și viața înainte. Cu toții își doresc să impresioneze juriul „Vedeta populară”, dar unul singur se va califica în semifinala celui mai iubit talent-show de folclor. Vom vedea cine va reuși să treacă mai departe în această ediție.

 

Surprizele, de data aceasta, nu vor fi doar pentru concurenți: Bogdan Mihai Simion, cel mai nou membru al juriului, se va vedea el însuși surprins de Iuliana Tudor și echipa emisiunii, cu o ocazie cu totul specială. Vedem cu toții despre ce este vorba duminică, pe 30 mai, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne invită la seara de concurs cu numărul 5. „Vedeta populară” se difuzează la TVR 1, iar românii de peste graniță o pot urmări simultan, la TVRi și TVR Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.