Preferatul juraţilor în semifinala iUmor a fost şi preferatul publicului în marea finală a show-ului, difuzată aseară la Antena 1. Andrei Garici este câştigătorul celui de-al zecelea sezon iUmor, la Antena 1. Finala celui de-al zecelea sezon iUmor, difuzată aseară, între orele 20:29– 01:02, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 4.9 puncte de rating şi 19.1% cotă de piaţă. iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 5.6 puncte de rating și 16.9% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D cu 4.5 puncte de rating și 13.8% cotă de piață. Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 5.7 puncte de rating şi 16.8% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D cu 5.3 puncte de rating şi 15.8% cotă de piaţă.

Totodată, serialul ”iMai Mult Umor”, difuzat în intervalul 01:03-01:21, a fost în topul preferințelor telespectatorilor, pe toate categoriile de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, iMai Mult Umor a înregistrat o audiență medie de 2.8 puncte de rating și 24.4% cotă de piață. Totodată, serialul a condus în preferințele publicului și în mediul urban, dar și în întreaga țară!

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, atât pe publicul comercial, cât şi la oraşe, dar şi la nivelul întregii zile, acolo unde Antena 1 a fost lider de audiență pe publicul comercial.

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. ”Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului. În semifinală, Andrei i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

Aseară, marele câştigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extrordinar, care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a lui.

Finala celui de-al zecelea sezon a avut nu mai puțin de 12 concurenți trimiși de jurați la votul publicului, iar Andrei s-a ”luptat” cu cei mai buni concurenți din acest sezon: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

 

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 26 mai 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.