Ce emoție puternică transmit artiștii in prima lor colaborare?

KLYDE a lucrat la proiecte noi în timpul pandemiei, iar de curând a lansat primul său EP independent, intitulat <<Restless>> . Prima lansare oficiala din proiectele din carantină este <<Lonely Hour>>, fiind chiar prima colaborare a artistului, alături de NAJAH, pe numele real Iuliana Moisescu, colegă si bună prietenă a sa.

Piesa transmite o melancolie plăcută si liniștitoare, fiind una în care starea este prioritară, și vorbeste despre tema singurătății.

 

“<<Lonely Hour>> este chiar prima idee pe care am inceput-o anul trecut în prima carantina. O lungă perioadă am lasat-o nefinalizată, din cauza unei rupturi pe care am simțit-o față de orice, din cauza perioadei. Este o piesă de suflet pentru noi, sinceră, poate chiar cea mai bună creație de-a mea de pană acum. Singurătatea e un ucigaș tăcut, si am resimțit-o din plin spre finalul lui 2020”, spune Claudiu Nerghes, pe numele său real.

 

“Eu țin foarte mult la această piesă, a funcționat ca și eliberare sufletească pentru mine, m-aș bucura să oferim acest sentiment și publicului.  Pentru mine a fost prima experiență pe care am avut-o în câmpul video”, ne transmite NAJAH despre primul său videoclip.

KLYDE și NAJAH au lansat clipul piesei <<Lonely Hour>>

Pentru acest videoclip, artiștii au călătorit înapoi în timp până în anii 70, interpretând două personaje care sunt un ecou al celuilalt, în acelasi spațiu împreună, în aparență, dar deconectați total din cauza singurătății.

Videoclipul a fost regizat si realizat de Diana Duhomnicu, piesa fiind produsa de KLYDE, NAJAH, Vlad Alecu (SATRN)  în studioul DarkViolet Records.

“Mi se pare un videoclip ce oferă o emoție crudă. Mi se pare un film, o experiență. Sunt tare mandră de el și sunt absolut înzestrată cu respect față de regizoarea noastră, Diana Duhomnicu, o gagică cu un ochi calitativ și extraordinar de versatil, un om cu o viziune ieșită din țară, un om cu o capacitate incredibilă de a transorma orice imagine intr-o emoție mareață.”, povesteste artista de 25 de ani.

“Diana este minunată, acest clip este viziunea ei și deși pare de necrezut, debutul ei regizoral. Îi mulțumim că a reușit sa transmită starea piesei într-un mod atât de artistic, si că de absolut fiecare dată ne pune în valoare si ne face să aratăm cool”, ne spune KLYDE

 

Cine este KLYDE?

 

KLYDE a debutat în industria muzicală cu single-ul – „Ama”, în februarie 2016, piesă care i-a deschis porțile către succesul internațional, artistul fiind invitat să participe la Festivalul “Baltic Song Contest”. A urmat colaborarea cu Drei și Rengle – “Say Cheese”, acompaniat de un videoclip plin de culoare ce a atras atenția televiziunilor, dar și a radiourilor locale.

Cel mai de success single al său – “Chemistry”,  a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări. Au urmat “Defectul meu”, “From Mars” si “Max Martin”, lansate în decursul ultimului an.

Începând cu 2019, artistul a decis să aibă control creativ total asupra muzicii lui și a ales să se producă independent, fiind mult mai autentic.

<<Lonely Hour>>’’ este disponibilă pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul de youtube al artistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.