Alex Parker, DJ, songwriter și producător, pregătește o nouă lansare, pe 28 mai, un single tech-house, I want the money, în colaborare cu artista din L.A., Hera, care va fi disponibil pe toate platformele digitale și promovat la nivel internațional.

Piesa și clipul vor fi lansate în parteneriat cu Elrond Network, companie de crypto monede din top 50 global, I want the money fiind primul NFT din portofelul numit MAIAR și totodată o premieră la nivel mondial.

“Poți face toți banii din lume dacă îți propui asta, dar dacă nu ai un scop mai înalt, este inutil. Concentrează-te pe a face lumea un loc mai bun!”, a spus Alex Parker.

I want the money giveaway

Alex a lansat teaser-ul piesei și, odată cu el, un concurs pentru toți cei care au un portofel digital și sunt pasionați de acest fenomen.

Teaser-ul este disponibil aici: https://www.youtube.com/watch?v=C1wv3m1oLS8

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs? Dă pre save piesei pe Spotify (https://hypeddit.com/url/k0v50g), comentariu și tag către 3 prieteni la postarea de pe contul de Instagram Alex Parker (https://www.instagram.com/p/CPLD0Wmggcx/?utm_medium=copy_link) și poți câștiga premiul de 500 dolari în eGLD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.