„Sentimente” este cadoul muzical pe care Olga Verbițchi l-a pregătit pentru fani de ziua ei. Compus de către Mircsov Delia alături de Ioana Ignat, Bodarev Dumitru și Cornel Ursache, „Sentimente” este o piesă pentru toți cei care au cunoscut primii fiori ai iubirii. „Dragostea ta îmi dă puterea, când nu ești îți cânt de dor” sunt versurile prin care artista alege să nu mai țină pentru ea ceea ce simte și hotărăște să își declare oficial iubirea. Dragostea este unică, iar atunci când faci cunoștință cu acest sentiment incredibil de puternic, simți cum prinzi aripi și tot ce îți dorești este să petreci fiecare moment alături de persoana iubită.


„«Sentimente» este piesa care mi-a plăcut din momentul în care am ascultat-o pentru prima dată. Este și prima piesă pe care o lansez care merge pe premiza unei situații fericite. Single-ul este despre o relație super healthy și cute între doi adolescenți care rezonează unul cu altul la un anumit nivel. Îmi place mult ce am făcut împreună cu băieții de la studio și de la clip pentru acest proiect. Sunt super entuziasmată de lansare și de reacția publicului. Dacă până acum am livrat piese și povești mai triste, e timpul să împărtășim și căldură oamenilor❤️”, povestește Olga.

În 2016, Olga Verbițchi a participat la X Factor unde a câștigat marele premiu, iar la doar câteva luni, a lansat primul single din carieră, „Prietena ta”, urmat de „Pagini albe” (featuring Kio). La începutul anului 2018 colaborează cu DJ Sava pentru „Coco Bongo” și tot în același an lansează „Portofele”, piesă ce face parte din proiectul Naked Truth, semnat de MCulture by Dămian Drăghici. La scurt timp după, câștigă premiul „Vocea Internațională” în cadrul Sanremo Music Awards, iar în 2019 lansează „Oameni” și „De ce mă minți”. Anul trecut Olga a lansat „Iluzia”, un single ce marchează încheierea unei etape din viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.