După eșecul reprezentantei României, Roxen, la Eurovision, Dan Bittman critică organizatorii. Artistul crede că nu aveam cum să ne calificăm pentru că nu suntem o țară favorizată. “Dacă mă întrebați exact ieri care sunt țările care merg la Eurovision puteam să vi le spun.  Am văzut Ucraina, am zis:  “sigur se duce Israel!” Și Malta. Acestea sunt țările tradiționale. Noi nu suntem pe lista”, a declarat Bittman la Exclusiv VIP, la Prima TV

Solistul trupei Holograf are și un sfat prietenesc pentru organizatorii selecției naționale pentru Eurovision: “Eu zic să nu mai plătim prostia aia de taxa și să nu ne mai ducem pentru că nu e bine. E o tâmpenie, nu vom mai ajunge acolo, mai ales cu regulile acestea. Pun pariu în emisiune că 5 ani de acum înainte România nu mai scapă în finală. E mai bine să fii realist”, i-a mărturisit Dan Bittman lui Cristi Brancu.

În emisiunea de la Prima TV, artistul a avut un mesaj și pentru cei care îi plâng de milă că nu mai câștigă bani. “Starea mea financiară este foarte bună. Nu mai credeți titlurile din ziare. Starea mea financiară este constantă”, spune Dan Bittman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.