Talent show-ul Next Star revine, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon, iar prezentatorul Șerban Copoț abia așteaptă să arate tuturor cei mai talentați copii ai României!

Începând din 22 mai, în fiecare sâmbătă seara, Next Star va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare.

Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, va fi alături de micii concurenți și de părinții lor. ”Sunt extraordinar de încântat că am putut relua filmările pentru cel de-al zecelea sezon Next Star în siguranță, pentru că pandemia ne-a întrerupt, din păcate. Abia așteptam ca cei mai valoroși copii ai țării să urce din nou pe scena emisiunii! A fost o deosebită plăcere să cunosc asemenea copii talentați, care au parte de toată susținerea din partea părinților, bunicilor, a întregii familii și după cum veți vedea, vorbim de performanțe la nivel național, dar și internațional. E o emisiune pe care nu trebuie să o ratați și vă promit că în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, o să vă delectați cu niște momente care vă vor da mai multă încredere în viitorul României!”, a declarat Șerban Copoț.

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 22 martie, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.