Sayra este gata să ne condimenteze vara cu o nouă piesă! După succesul piesei „Anonimi”, un proiect în limba italiană, artista descoperită de Marius Moga, lanseză pe 19 mai prima colaborare din carieră. „Joc murdar” este o piesă cântată în română și engleză alături de Uddi și promite să ajungă în scurt timp hit. Cântecul a luat naștere în studiourile DeMoga Music și pune iubirea în versuri și note muzicale. Videoclipul, urcat pe canalul de YouTube Cat Music, este regizat de Bryan Leroy și  produs de SuperFilmStudios.

Cei doi artiști joacă rolul unor îndrăgostiți care se tatonează reciproc. Ea vrea pace, el război, dar până la înțelegere… e cale lungă! Pe terenul minat al iubirii, doar împreună pot găsi răspunsul. „Joc murdar” înseamnă mister, senzualitate și ritmuri pop, combinate cu influențe raggae marca Uddi.

„Proiectele cu echipa DeMoga au decurs din ce în ce mai bine și cu multă creativitate. Am ales ca această piesă să fie una de feat., așa am decis să-l aleg pe Uddi pentru vibe-ul și timbrul lui pe care îl consider fiind unul internațional. Experiența în studio cu echipa DeMoga și cu Uddi a fost unică, am fost toți pe distracție dar și pe productivitate, ne-am folosit timpul foarte eficient și am lucrat cu drag împreună. V-am promis că vă aduc un proiect muzical alături de rapperul Uddi, așa că m-am ținut de cuvânt. Este o colaborare specială pentru mine! Sper să vă placă și vouă piesa la fel de mult cum îmi place mie!”, a declarat Sayra.

,,Un proiect de care sunt mândru şi o echipă cu care am lucrat perfect, atât în studio la creaţie, alături de gaşca Demoga, cât şi la clip cu Bryan, restul echipei şi Sayra care este o artistă talentată şi un om frumos cu care am devenit prieteni buni!”, a declarat Uddi.
Artista are și alte proiecte în plan, mai ales că s-a întors recent dintr-o vacanță pe tărâmul însoritului Dubai, acolo unde și-a încărcat bateriile. La plecare nu a uitat să aducă în bagaje și… Inspirație pentru viitoarele piese. Sayra tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani și dintotdeauna a fost atrasă de domeniul artelor. Recent a absolvit Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.