Ultima luna de primavara aduce la AMC Networks pe micul ecran emisiuni distractive, filme cu actori celebri si seriale originale pline de actiune.

Faimosul regizor de filme de groaza Eli Roth se intoarce pe AMC cu serialul documentar in care analizeaza istoria acestui gen plin de fiori si spaime, in fiecare luni seara, de la ora 22:45. Leonardo di Caprio si Jamie Foxx sunt actorii principali din filmul lunii de la Filmcafe, Django Dezlantuit, in data de 22 mai, de la ora 20:00. Pentru pasionatii de gatit, TV Paprika il aduce in prim plan pe Donal Skehan, care va prezeta cele mai bune retete pentru masa cu cei dragi, din 19 mai in Bucate in familie cu Donal. Cei mai mici telespectatori au parte de noutati la JimJam si Minimax, in desene educative si pline de umor, cu povesti in care prietenia este darul cel mai de pret.

 

 

 
Lunea, de la ora 22:45

Sezonul doi din Istoria groazei cu Eli Roth sapa si mai adanc in catacombele fiorii, exhumand pelicule de referinta si clasici cult, in timp ce mesteca maruntaiele cinematografiei recente a groazei. Serialul cerceteaza puterea intunecata si distractia vicioasa oferita de filmele infricosatoare, arta realizarii lor si modurile in care filmele de groaza reflecta nelinistile vremurilor lor. Povestea este relatata de Eli Roth si de o distributie renumita de scriitori, regizori, actori, operatori, compozitori si artisti de efecte speciale care ne aduc cosmarurile la viata.

 
         
 
In 22 mai, ora 20:00

Actiunea are loc in sudul Statelor Unite, cu doi ani inainte de Razboiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vanator de recompense aflat pe urmele a doi ucigasi, fratii Brittle. Django este singurul care poate sa-l ajute sa ajunga la ei. In schimb, Schultz ii promite sa-l elibereze.

 
         
 
Premiera 19 mai, de la ora 21:00

In acest serial Donal Skehan prepara familiei mancarurile sale preferate, de la retete rapide pentru zilele lucratoare incarcate pana la mic-dejunuri mai lenese. Ne prezinta retete inspirate din copilaria sa, cu care ne vom putea uimi prietenii si familia, inclusiv copiii!

 
         
 
Zilnic, de la ora 22:00

Urmariti aventurile lui Chris si Martin Kratt care intalnesc animale salbatice incredibile imbinand educatia stiintifica cu distractia si aventurile si calatorind in habitatele animalelor din intreaga lume. Fiecare aventura exploreaza viata unui animal si prezinta momente nemaivazute din viata animalelor salbatice. Toate sunt prezentate in povesti incitante cu aventuri, mister, salvari din situatii dificile si in stilul comic al fratilor Kratt.

 
         
 
Zilnic, de la 17:40 si 20:30

Cea mai indragita locomotiva vine la JimJam cu noi prieteni si cu o multime de aventuri pe Insula Sodor, pentru distractia micilor telespectatori.

 
         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.