Luni, 17 mai, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu peste 1,9 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 23.10. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în cea mai nouă confruntare pe echipe a sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public, iar pe segmentul comercial a înregistrat un nou record de audiență în ceea ce privește cota de piață.

În intervalul orar 20.23-23.54, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9,6 puncte de rating și 32,5% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 4,8 puncte de rating și 16,3% cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 9,3 puncte de rating și 24,2 % cota de piață, fiind urmată de Kanal D cu 6 puncte de rating și 15,6 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 22% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 7,1 puncte de rating și 17,8 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. Şi la nivelul întregii zile, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, la nivel urban, cât și la nivelul întregii țări.

Aseară, echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu și-a securizat un nou câștig în clasamentul confruntărilor pe echipe, în vreme ce echipa verde a pierdut un alt bucătar, pe Garcia Francisco Jose Lope: ”Îmi pare rău că pleacă. Era pe dans, era pe cântat, pe voie bună”, a fost reacția lui chef Sorin Bontea.

În seara aceasta, de la 20:30, pe Antena 1, telespectatorii vor avea parte de o nouă ediție la cuțite plină de surprize. Dezamăgit de faptul că până în acest moment nu a câștigat nicio confruntare pe echipe, înregistrând doar șase înfrângeri consecutive, chef Sorin Bontea va apela la o nouă strategie. Căpitanul echipei verzi își va vopsi părul în culoarea ce îl reprezintă în sezonul 9 pentru a atrage o posibilă primă victorie: ”Nu am rezistat, nu am mai știut ce să fac, așa că mi-am făcut părul verde! Poate rup ghinionul și așa câștig, declară acesta entuziasmat.

Schimbarea strategică de look a lui chef Sorin îi inspiră pe bucătarii de la bancurile alăturate să apeleze la rândul lor la un plan diferit. Spre exemplu, tot în această seară, bucătarii în tunici albastre sunt hotărâți să îi demonstreze lui chef Florin că pot fuziona ca o adevărată echipă, pe cont propriu, fără îndrumări sau ajutor din partea juratului: ”Azi mi-au dat liber. E o senzație foarte ciudată, zici că s-au făcut copiii mari și au plecat de acasă!, mărturisește acesta.

Confruntarea va fi întreruptă în această seară de o nouă amuletă, folosită de data aceasta de chef Florin Dumitrescu. Ce spune cartolina și spre ce echipă o va direcționa juratul, rămâne de văzut.

În seara aceasta, de la 20:30, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, alături de Irina Fodor, vor da startul celei de-a șaptea confruntări pe echipe din sezonul 9 Chefi la cuțite. Care va fi trupa de câștigătoare, cine va intra la duelul individual, dar și ce concurent va părăsi bucătăria celui mai iubit show culinar la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla de la 20:30.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 17 mai 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.