Piesa este compusa de Alin Neagoe, basistul trupei, si Denisa Demian. “Mai stai” este o piesa de dragoste, asa cum ne-au obisnuit membrii trupei. In perioada pandemiei, trupa The Humans a compus mai multe cantece pe care abia astepta sa le faca auzite publicului larg, declarand ca abia astepta concertele live, live-ul fiind ceea ce-i caracterizeaza.

The Humans reprezinta proiectul nou al unor muzicieni extrem de cunoscuti, care si-au stabilit un altfel de target pentru ceea ce au de oferit publicului. Nu este vorba doar de entertainment, ci de emotie transmisa musical prin compozitii originale. Fiecare dintre membrii trupei rezoneaza cu acelasi mix de stiluri musicale: funk-pop-rock, iar reuniunea lor in cadrul unui proiect unic nu este de test, ci de empatie. Portofoliul insumat al aparitiilor scenice ale fiecaruia dintre muzicieni (live, in spatii de concerte sau in cele mai mari show-uri de televiziune din Romania) depaseste antrenamentul multor trupe cu istorie, fiecare nume avand deja o amprenta recunoscuta in memoria colectiva “Noi credem in Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa isi va manifesta actul artistic.

Toata paleta de emotii umane, reperul inalt al valorilor adunate din experinta de viata a muzicienilor, exercitiul de empatie adunat in timp – iata ceea ce face diferenta intre The Humans si alte proiecte musicale din zona de referinta. Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o impartasire de emotii, fara granite intre scena si public. Fosti membri  ai trupei Jukebox, The Humans s-au facut cunoscuti publicului larg in formula actuala odata cu participarea in emisiunea ZazaSing, de la Antena 1. In ultimele 6 luni au lansat  doua piese propria, primul lor single “Indura inima”, in colaborare cu casa de discuri  Roton  si Adi Sana si piesa “Goodbye” compusa de membri trupei cu care  The Humans reprezinta Romania la Eurovision Song Contest 2018 de la Lisabona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.