În cadrul unui eveniment global lifestream găzduit pe canalul de YouTube Netflix, fanii s-au conectat pentru o experiență interactivă care a deblocat primele 15 minute din filmul regizat de Zack Snyder pentru Netflix, Army of The Dead.

 

În urma unui briefing al misiunii susținut de către membrii distribuției Dave Bautista și Matthias Schweighöfer, a fost dezvăluit faptul că secvența de deschidere a filmului a fost îngropată într-o seif subteran în deșertul Mojave de lângă Las Vegas.

 

Fanii care au participat din întreaga lume au primit sarcina de a inunda secțiunea de comentarii din chatul live, care a alimentat un buldozer masiv și o macara pentru a ridica din pământ seiful de mai multe tone care conținea primele 15 minute din Army of The Dead. Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Nora Arnezeder, Tig Notaro și alții au fost, de asemenea, prezenți pentru a încuraja fanii. Când seiful a fost în cele din urmă deschis, Zack Snyder însuși a felicitat grupul pentru succesul lor și a prezentat câteva detalii despre cel mai nou film al său zombie-heist.

 

Publicul va avea din acest moment doar 19 ore pentru a urmări începutul de neuitat al Army of The Dead pe canalul YouTube Netflix. Primele 15 minute ale Army of The Dead pe canalul YouTube Netflix se vor autodistruge sâmbătă, 15 mai, la 5:00 AM ora României.

 

Army of the Dead se lansează pe Netflix vineri, 21 mai.

ARMY OF THE DEAD

 

Regizat de | Zack Snyder

Poveste de | Zack Snyder

Scenariu de | Zack Snyder, Shay Hatten, Joby Harold

Produs de | Deborah Snyder, Wesley Coller, Zack Snyder

Distribuție | Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi,

Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, and Garret Dillahunt, Tig

Notaro, Raúl Castillo, Huma S. Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone, Michael Cassidy

 

Sinopsis | De la regizorul Zack Snyder (300, Zack Snyder’s Justice League), ARMY OF THE DEAD are loc în urma unui focar de zombi care a lăsat Las Vegas în ruine și separat de restul lumii. Când Scott Ward (Dave Bautista), un locuitor relocat din Vegas, fost erou de război contra zombi care acum întoarce burgeri la marginea orașului pe care îl numește acasă, este abordat de șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), care îi face o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari, ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore. Condus de speranța că recompensa ar putea ajuta să deschidă calea spre o reconciliere cu fiica sa înstrăinată Kate (Ella Purnell), Ward își asumă provocarea, adunând o echipă de experți pentru jaf. Aceștia îi includ pe Maria Cruz (Ana de la Reguera), un mecanic as și vechiul prieten al lui Ward; Vanderohe (Omari Hardwick), o mașină de ucis zombi; Marianne Peters (Tig Notaro), un cinic pilot de elicopter; Mikey Guzman (Raúl Castillo), un influencer care riscă totul și Chambers (Samantha Win), partenera sa; Martin (Garret Dillahunt), șeful pazei cazinoului; un războinic cunoscut sub numele de Coyote (Nora Arnezeder) care îl recrutează Burt Cummings (Theo Rossi), un paznic de securitate slab; și un genial spărgător de seifuri german pe nume Dieter (Matthias Schweighöfer). Scott întâlnește un obstacol emoțional neașteptat când Kate se alătură expediției pentru a o căuta pe Geeta (Huma Qureshi), o mamă dispărută în interiorul orașului. Cu secundele numărate pe ceas, un seif celebru și impenetrabil și o hoardă mai inteligentă și mai rapidă de zombi Alpha care se apropie, doar un lucru este sigur în cel mai mare jaf încercat vreodată: supraviețuitorii iau totul.

ARMY OF THE DEAD este regizat de Zack Snyder (care a fost de asemenea și director of photography), cu un scenariu de Snyder & Shay Hatten și Joby Harold, având la bază o poveste de Snyder. Filmul este produs de Deborah Snyder, p.g.a .; Wesley Coller, p.g.a .; Zack Snyder, p.g.a. Filmul îi mai are în rolurile principale și pe Richard Cetrone și Michael Cassidy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.