Andreea D și BoyFlow colaborează pentru prima dată și lansează „Zuli Zuli”, un single numai bun de ascultat, cu iz de vară și cu un vibe fresh ce te îndeamnă să trăiești fiecare clipă cu zâmbetul pe buze. Compus de către Silviu Păduraru alături de Dragoș Damsa, Emanuela Oancea și Alin Tiganus în studiourile Metropolitan Records, „Zuli Zuli” este însoțit de un videoclip ce surprinde prin imagini povestea din spatele versurilor.

„«Zuli Zuli» este starea de nebunie pe care o avem cu toții în noi, când ne spunem «fie ce o fi», când trăim la intensitate maximă lucrurile bune din viața noastră, când ne înfrângem temerile și avem curaj, atunci devenim «Zuli Zuli». Mood-ul «Zuli Zuli» vine și cu un dans super simplu, ce te binedispune și pe care îl poți face când vrei să fii «Zuli Zuli». Colaborarea cu BoyFlow a fost frumoasă, este un artist super talentat și profi. I-a plăcut atât de mult piesa, încât după ce i-am trimis-o, mi-a dat partea lui în mai puțin de câteva ore. Eu zic că ne potrivim ca personalități, sigur o să vă placă ce a ieșit și sunt convinsă că vom mai colabora. Îi mulțumesc lui Dan Popi că a avut această viziune, de a colabora cu un artist din Spania și lui Sergiu Stoiadin pentru că a știut exact care este artistul potrivit”, povestește Andreea D.

 

„Îmi place foarte mult această piesă. Este foarte energică, cu un vibe foarte bun, iar instrumentalul are un ritm hot, pe care îmi place să dansez și să uit de tot. Să scriu și să cânt alături de Andreea a fost o experiență superbă. Mi-ar plăcea ca în viitor să colaborez cu mai mulți artiști din România, chiar sper să vin în vizită în curând”, adaugă BoyFlow.

Andreea D și-a început cariera ca MC și a susținut zeci de spectacole în întreaga țară ca MC Leya. În 2011 a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu succesul single-ului „All My People”, o colaborare cu Sasha Lopez ce a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube și a primit două discuri de platină în Canada și Japonia. În același an a lansat alături de DJ Sava „Money Maker” și „Free”, iar în vara anului 2012 a lansat primul single din cariera sa solo – „So Real”. Au urmat apoi single-uri precum „Opa Opa Bim Bim Bim”, „Magic Love”, ”Paradise” ,”Get Freaky” (feat Veo), “Rompedon” și „Loving You” (alături de Adam Clay).

Cântăreț, pianist, compozitor și producător de muzică, BoyFlow este un artist foarte talentat, ce își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. În prezent, single-urile sale au generat peste un milion de vizualizări pe YouTube iar piese de succes precum „Loba”, „Abandonado”, „Déjame Decirte”, „MiDama” și „YaTengoOtra” au fost ascultate în toată Spania și America Latină. Recent, artistul a lansat alături de Cat Music Spain „El Tren”, o piesă despre iubire, despărțire, durere și puterea de a merge mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.