De curând, Minelli a lansat single-ul Rampampam, care în scurt timp a ajuns în top 10 radio în România, ocupă primul loc pe Shazam România și are 6 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa este extrem de ascultată și în stăinătate, în țări precum Marea Britanie, Germania, Rusia, Bulgaria, Lituania, Turcia, Ucraina, Letonia, Estonia, Uzbekistan, Belarus, Polonia și multe altele, unde este în topuri pe Spotify, Apple Music, Shazam și inclusă în playlist-uri importante, dar și pe radio. În Global Shazam, Rampampam este #72, în momentul de față, în Global Dance #8, pe Shazam Bulgaria ocupă locul 3, iar în Ucraina locul 5.

 

Rampampam este ascultată și apreciată de milioane de oameni, iar celebrii DJi ruși Filatov & Karas, cunoscuți pentru remixurile deep-house lansate, au realizat un remix dinamic al piesei, care cucerește încă de la primul play și induce atmosfera de club.

“Sunt fericită că am avut ocazia să lucrez din nou cu Filatov & Karas. Acest remix îmi dă foarte multă energie, mă face să-mi doresc să merg la club și să dansez toată noaptea”, a spus Minelli.

 

“Am lucrat deja cu Minelli pentru piesa Love on repeat, a lui Dave Ramone. Acum e timpul pentru Rampampam. Am decis să introducem câteva elemente techno, dar să păstrăm totuși potențialul comercial al piesei. Credem că dă o stare bună și se poate regăsi în playlistul zilnic al fiecăruia. Un single foarte bun – ne place mult”, au spus Filatov & Karas.

 

Filatov & Karas sunt doi producători de muzică electronică, songwriteri și DJi din Moscova. Și-au unit forțele în 2021, după mai bine de 10 ani în care fiecare și-a dezvoltat proiectul propriu, a lansat albume solo, a câștigat premii și a avut lansări pentru Universal MUsic, Warner Music, Kontor, Ultra și multe alte case de discuri renumite. Cei doi artiști au urcat împreună pe scene ale unor festivaluri importante din lume precum Tomorrowland, WKND Festival, Tinderbox și NRJ Air.

Remixurile lansate de ei de-a lungul timpului pentru piese cunoscute în întreaga lume, precum Don’t be shy, Tell it to my heart, Wide awake, Time won’t wait și Give it away,  au ajuns rapid în topuri și au obținut multiple discuri de platină și recunoașteri la nivel mondial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.