Sweet Tooth

Sinopsis:

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”. În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată. Bazat pe seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire, SWEET TOOTH: UN BĂIAT CU CORNIȚE îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell și Linda Moran.

 

Jim Mickle, producător executiv, Scenarist, Regizor și Co-Showrunner, despre lumea unică din Sweet Tooth: „Ne-am dorit să realizăm un serial care să ofere evadare și aventură, în care natura revendică lumea și în multe privințe are o atmosferă de basm. SWEET TOOTH este un nou tip de poveste distopică, este foarte luxuriant și plin de speranță. Ne dorim ca oamenii să pătrundă în această lume în care există frumusețe, speranță și aventură. Aceasta este o poveste complexă – mergem cu trenul, urcăm pe munte, alergăm prin păduri. Este un serial despre ceea ce înseamnă o familie, ce înseamnă cu adevărat căminul și de ce este important să ne păstrăm credința în umanitate.”

 

Beth Schwartz, producător executiv, Scenarist și Co-Showrunner, despre adaptarea seriei de benzi desenate din 2009 pentru ecran: „Serialul SWEET TOOTH este în lucru din 2016, iar benzile desenate existau deja înainte de acest moment, însă cred că oamenii vor avea o conexiune cu serialul și povestea și mai mult decât am crezut atunci când am început să lucrăm la producție. Când urmărești SWEET TOOTH, te simți plin de speranță în ceea ce privește viitorul.”

 

Despre videoul „De la benzi desenate la ecran”:

Comic to Screen analizează modul în care SWEET TOOTH a prins viață pe ecran, o privire asupra personajelor noastre principale și câteva indicii despre ce așteptări pot avea fanii din interviurile cu showrunnerii Jim Mickle și Beth Schwartz, producătorii executivi Susan Downey și Robert Downey Jr., membrii distribuției Christian Convery și Nonso Anozie, precum și creatorul de benzi desenate Jeff Lemire.

 

Dată lansare: 4 iunie

Format: 8 x 60

Producător executiv / Scenarist / Regizor / Co-Showrunner: Jim Mickle

Producător executiv / Scenarist / Co-Showrunner: Beth Schwartz

Producători executivi: Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell, Linda Moran

Inspirat de personajele create de Jeff Lemire pentru Vertigo

Distribuție: Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot), cu Will Forte (Tatăl) și James Brolin (Narator)

Twitter: www.twitter.com/sweettooth

Instagram: www.instagram.com/sweettoothnetflix

www.netflix.com/sweettooth

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.