Eugenia Nicolae, pe care publicul a urmărit-o recent în cadrul show-ului Românii au talent, lansează Inima n-o mai răbda. Piesa a fost cântată în premieră în cadrul show-ului, iar acum vine însoțită de un videoclip fresh.

 

Inima n-o mai răbda îmbină muzica tradițională românească, muzica pop, trap, rap și rock. Artista și-a dorit să surprindă ascultătorii, de aceea elementele muzicale apar treptat și au rolul de a te ține cât mai curios până la final. Flautul, cavalul, țambalul, vocile corului de copii, partea de rap, chitările cu distors sunt exemple de astfel de inserții muzicale inedite și neașteptate. Refrenul piesei este dublat de vocile copiilor, care sunt chiar elevii artistei, Eugenia fiind profesoară de muzică. Artista a mărturisit că își dorește ca măcar pentru 3 minute, cât durează audiția piesei, să pună ascultătorul pe gânduri, să se reconecteze cu originile lui, cu autenticitatea și simplitatea firii omenesti.

 

„Inima n-o mai răbda a fost cântată în premieră în cadrul show-ului concurs Românii au talent. Imediat după difuzare au început să apară reacții, am primit mii de mesaje și comentarii. A fost copleșitor și am simțit o bucurie aparte pentru că a fost prima mea creație care a primit un asemenea feedback. A fost pentru prima dată când mi-am auzit piesa în mașina din dreapta mea, pe când așteptam la semafor. Mesajul pe care am dorit să îl transmit a reușit să ajungă în sufletele oamenilor și aceasta este o mare, mare împlinire profesională.” Eugenia Nicolae

 

Pentru această piesă, Eugenia a colaborat cu Cezar si Anatol Cazanoi, exponenți puternici ai folclorului românesc. În plus, partea de rap este interpretată de RIME, piesa fiind produsă în studio-ul Bad Sheep Entertainment iar videoclipul realizat de Silviu Mîndroc.

 

 

 

Eugenia Nicolae Instagram: https://www.instagram.com/eugenianicolae/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.