Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea în fiecare duminică, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

Poetul Mircea Dinescu îl are invitat pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Medicul român este de origine palestiniană și a emigrat în România în urmă cu 40 de ani. Pentru că Raed Arafat nu consumă carne, Mircea Dinescu i-a pregătiti un adevărat festin din scrumbie de Dunăre, orez, ștevie și o salată de ciuperci pleurotus. Raed Arafat a povestit despre copilărie, despre primii pași în medicină și cum de a rămas în România. El i-a mai povestit lui Mircea Dinescu și despre anii de studenție dar nu au fost ocolite și temele actuale, legate de pandemie. Toată atmosfera a fost completată de cântecele lăutărești ale lui Ionel Tudorache.

Ediția de Paște a emisiunii Poezie și delicatețuri a încântat telespectatorii printr-o transmisiune live, unde Grigore Leșe, Radu Banciu și Oana Lianu au fost invitați speciali. Această ediție de sărbătoare a situat postul Prima TV pe locul 4 în rândul televiziunilor generaliste cu un rating de 0,61 puncte și 4,4 share, în intervalul orar 13.00 – 16.00, pe publicul cu vărste cuprinse între 18-49 de ani, din mediul urban și cu un vărf de 1,2 puncte de rating și 8,1 share, pe același target.

Duminică, 9 mai, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

Vezi aici video: https://www.youtube.com/watch?v=mwb80yDEBBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.