Cand spui  ”captivant”, spui, fara indoiala, ”Tu Locura” – noua piesa lansata de Sait Esmeray si Otilia. Cu o atmosfera extraordinar de atractiva și captivanta, ”Tu Locura” va deveni cu siguranta un hit. “Puedes llamarme/ Tu locura/ Y tortura”este ca o mantra pentru piesa. Daca traducem aceste versuri „Poți să-mi spui / nebunia ta / și tortura”vom  primi  instant  prima  doza de  sentimente puternice transmise de piesa. Atmosfera piesei este o nebunie pentru ca nu putem sa nu dansam si sa nu o fredonam, dar este si o tortura, in acelasi timp, pentru ca nu ne putem scoate versurile din cap. O obsesie dulce, nu?

 

 

 

Sait Esmeray este un DJ/producator, jumatate sarb-jumatate turc, ca origini. Interesul sau pentru muzica electronica a crescut de la zi la zi, avand inca din copilarie aceasta pasiune, pasiune ce a fost ulterior sustinuta de participarea la diverse festivaluri din intreaga lume, precum Tomorrowland, Ultra Music Festival și multe altele. Ca producator, in octombrie 2019, Sait lanseaza primul sau single ”You” impreuna cu Yagiz Ince. Mulțumita  talentului sau si ritmului captivant, ”Tu” a ajuns foarte rapid în topuri. Sait este interesat de toate subgenurile muzicii house și dance, melodiile sale avand  ritmuri puternice si pline de emotie, care iti ofera fericire, placere si dorinta de a dansa. Artistul are peste 55.000 de ascultatori lunari pe Spotif.

 

Otilia este una  dintre cele mai iubite si cunoscute  artiste care face furori în Europa de Est. A debutat cu hit-ul ”Bilionera”, ajungand rapid in fruntea clasamentelor din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Acest debut de success a transformat-o rapid pe Otilia intr-un superstar international cu sute de mii de admiratori pe rețelele sociale. Piesa ”Billionera” a acumulat peste 500 de milioane de vizionări pe YouTube și 1,5 milioane de căutări pe Shazam.

 

“Sunt foarte fericit ca fac parte din aceelasi proiect cu Otilia. Imi doresc ca succesul piese “Kill ‘Em” sa continue cu “Tu locura”. Influentele mele orientale si captivante impreuna cu vocea Otiliei creeaza  armonia perfecta in aceata melodie. “Tu Locura” este o piesa care va face pe toata lumea sa danseze. Cred cu tarie ca noua piesa va fi hitul verii 2021.As vrea sa multumesc Jest Music si Roton Music pentru initirea acestei colaborari”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.