Sâmbătă, 8 mai, la Prima TV, de la ora 20.00, Supernanny se va afla în acțiune iar părinții vor afla cum să stabilești reguli clare și cum  poți avea o relație părinte-copil fără certuri.

În această săptămână, Supernanny este chemată la Chiajna de o mamă singură, Andreea, 32 de ani, sufocată de mersul relației cu băiețelul ei, Edi, în vârstă de 6 ani.

Așa cum recunoaște chiar ea, Andreea nu știe cum să-și schimbe statutul actual. Se simte și este percepută mai mult ca o soră mai mare ori o prietenă a lui Edi, și nicidecum ca mamă a lui. Iar pe această ”soră” sau ”prietenă” băiețelul o joacă pe degete, făcând practic numai ce vrea el.

Lipsa regulilor în această familie și incapacitatea Andreei de a-și asuma postura de mamă sunt cele mai importante probleme sesizate de expertul în parenting Urania Cremene, în perioada de observare. Dacă adaugăm la ele rezistența lui Edi la orice și oricine i-ar putea periclita poziția de ”dictator” neastâmpărat al casei, elocventă inclusiv pe durata vizitelor explozive ale sorei Andreei și ale fetiței acesteia, avem imaginea unei misiuni Supernanny pe cât de provocatoare, pe atât de dificile.

În doar câteva zile însă, Urania Cremene își va face din nou datoria cu brio, iar semnele schimbării vor fi evidente. Cum va reuși Andreea să aplice tehnicile expertului? Cât de mult se va opune Edi noilor reguli din familie? Ce au de făcut părinții care se regăsesc în această ”poveste”? Răspunsurile vin, ca obicei, sâmbătă, de la 20:00, la Prima TV, în emisiunea Supernanny.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.