„Știi câte state are Uniunea Europeană? 27! Atâtea minute va avea și concertul nostru” este mesajul lui Călin Goia, solistul trupei Voltaj, pentru toți cei care duc dorul unui concert, fie el și online. Așa că pe 9 mai la ora 19:30, Voltaj va sărbători „Din toată inima” ziua Europei cu un concert ce va putea fi urmărit pe canalele de Social Media ale trupei, pe YouTube, dar și pe Radio România Actualități. Cei care vor urmări concertul, vor asculta timp de 27 de minute cele mai frumoase piese ce i-au consacrat pe membrii trupei de-a lungul carierei și se vor putea bucura de ele chiar din propriul living.

„Ne e dor să cântăm și am considerat că trebuie să marcăm printr-un concert ziua Europei și apartenența noastră, a românilor, la aceasta. E o sărbătoare a tuturor europenilor și trebuie să o simțim ca atare, dincolo de pandemie sau tensiuni politice internaționale”, povestește Călin Goia.

 

În urmă cu trei luni, Voltaj și-a surprins publicul cu unul dintre cele mai emoționante videoclipuri lansate vreodată. După ce a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale și o piesă inspirată de jumătățile noastre, trupa a lansat de Dragobete mult așteptatul videoclip.

În 2020, Voltaj a lansat „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării. La finalul lui 2019, Voltaj a susținut turneul național „Ca la 20 de ani” ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. De-a lungul timpului, hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube au cucerit publicul și au ajuns în sufletele fanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.