În fața unora dintre cele mai surprinzătoare feluri de mâncare, vedetele rămân fără secrete! Iar acest lucru a fost testat de Marius Manole în cadrul sezonului Întrebarea mesei rotunde, emisiune transmisă săptămânal pe protvplus.ro. Lidia Bubble, Adina Buzatu, Ruby, Radu Constantin, Denis The Motans, Rodica Mandache, Andra Gogan și IHATEPINK au acceptat provocarea și au răspuns unor întrebări dificile pe parcursul întregului sezon.

 

Benny Adegbuyi, celebrul luptător de K1, este cel care încheie sezonul de primăvară al emisiunii și a fost decis să nu încerce niciuna dintre specialitățile care-l așteptau pe masă, așa că a venit înarmat cu multă sinceritate.

 

În prima parte a discuției, Marius a reușit să înțeleagă mai bine diferența dintre K1 și box, ba chiar l-a făcut pe Benny să-i admită că l-ar vedea și pe el în ring: ”Erai bun la categoria mică, agil”. Să fie oare un plan de rezervă bun pentru actorul Marius Manole?

 

Cu gândul că ar putea mânca mațe crude, Benny și-a asumat rapid răspunsul cu privire la vedeta din România cu care și-ar fi dorit să petrească un ”one night stand”. Alegerea lui a fost Antonia, iar explicația foarte clară: ”Mi se pare cea mai frumoasă vedetă feminină din România”.

 

Nici Marius nu a scăpat de răspunsurile delicate, așa că s-a văzut nevoit să admită că talentul pe care nu multă îl știe la el… este unul casnic: ”fac patul bine, netezesc frumos”. Deci, simpaticul actor este om de nadejde și în casă, nu doar pe scenă, el admițând că se pricepe bine și la curățenie.

 

Bărbat înalt, mereu atent la greutatea lui și la cum arată, Benny nu putea scăpa și de o întrebare indiscretă… iar acesta a apărut! Curioși ce reacție aveau fetele când îl vedeau dezbrăcat, înainte ca el să fie căsătorit? Atunci e momentul să intrați pe protvplus.ro.

 

Tot din această ediție, puteți afla și ce întrebare îl enervează pe Marius Manole să o tot primească, dar și ce propunere indecentă a primit Benny de la fanii lui. Așa că nu ratați finalul sezonului Întrebarea mesei rotunde.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.