SENET își face debutul în peisajul muzical românesc cu „Jumătăți”, hitul verii în colaborare cu două dintre cele mai importante nume din industrie, Spike și Killa Fonic.

„Jumătăți” vorbește despre iubire, dar nu este clasica piesă de dragoste, ci este o piesă dance cu Spike și Killa Fonic protagoniști, așa cum nu i-ai mai auzit până acum. Energia piesei păstrează elementele de urban care i-au consacrat pe cei doi artiști, iar compoziția dată de SENET oferă un vibe fresh proiectului.

 

„Ne-am întâlnit prima dată la studio la ATOM când lucram la un proiect împreună, moment în care am realizat că avem același vibe și acceași viziune și așa a luat naștere SENET. La scurt timp, colaborarea cu Spike si Killa avea să se concretizeze într-o piesă în care dragostea este privită dintr-o altă perspectivă”, au declarat SENET.

 

Piesa „Jumătăți” a fost compusă de Spike, Killa Fonic, Alexandru Pelin și Vlad Lucan, textul a fost scris de Spike, Killa Fonic și Alexandru Pelin, iar de producție s-au ocupat SENET și Vlad Lucan.

„Tot proiectul mă sparge, de la piesă, clip, vibe, oameni, colaborare.. TOT. Abia așteptam să îl împărtășim și cu voi. Știu că este ceva neașteptat, atât din partea mea, cât și a lui Killa, dar cred că a ieșit pe măsura așteptărilor. Eu cu Killa avem chimia aia fină atunci când e vorba de muzică, iar băieții de la SENET sunt pe același vibe! Enjoy!”, a declarat Spike.

 

„Am fost invitat de Alex Pelin pe o piesa cu Spike anul trecut și nu pot decât sa mă bucur pentru invitație și pentru ce a iesit. Îmi place mult piesa și clipul este realmente un film, iar cu ocazia asta vreau sa îl felicit din nou pe  fratele meu Spike pentru cum a montat acest clip!”, ne-a spus Killa Fonic.

 

Acțiune, gangsteri, ruleta rusească – sunt cuvintele care descriu cel mai bine videoclipul piesei, pus în scenă de un concept semnat NGM Creative. Regia a fost realizată de către Cristina Poszet & Andra Marta, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar de producție s-a ocupat Arkomo Film.

 

„Clipul este elementul final care face din proiectul nostru de debut o operă de artă. Viziunea NGM, alături dinamica lui Spike și energia lui Killa completează perfect suportul vizual al acestei piese! Sperăm să vă placă!”, au adăugat SENET.

 

SENET este un duo de muzică electronică din România, format din Bogdan Daragiu și Radu Parvulescu. Daragiu este regizor și director de imagine bine cunoscut în peisajul muzical, iar Radu este producător de muzică. Duo-ul a decis să-și extindă orizonturile și să înceapă un nou proiect – SENET. Scopul lor constă în combinarea elementelor de muzică hip-hop cu pop și EDM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.