Mindblow colaborează cu Mălina, Gino Manzotti și Maxx și lansează o piesă de dragoste, I miss you, care vorbește despre durerea de a nu fi alături de persoana iubită.

Sound-ul fresh îmbină perfect vocea plină de senzualitate a Mălinei cu stilul dance al celor doi DJi consacrați, Gino și Maxx, și provoacă la dans.

 

Piesa a fost scrisă de Alexandra Ciungara, Maxx și Mălina Mureșan, iar producția a fost realizată de Gino Manzotti, Maxx și Cristi Cente.

“Mă bucură foarte tare această colaborare și sunt mândru de piesa I miss you, care sper să vă placă. Enjoy!”, a spus Mindblow.

 

“Mindblow este un DJ și producător foarte talentat, cu un potențial uriaș. Am mai colaborat cu diverse ocazii, dar este momentul să vă prezentăm și oficial prima noastră piesă produsă și lansată împreună: I miss you! Ne dorim să vă bucurați și să vă lasați inspirați de ea”, au spus Gino & Maxx.

 

“A fost o plăcere să lucrez cu Mindblow, Gino și Maxx și sper că voi avea ocazia să repet această experiență în curând. I miss you e o piesă care îmi place foarte tare și în care mă regăsesc”, a spus Mălina.

 

Mindblow este producător muzical și DJ român, al cărui stil a fost influențat de-a lungul timpului de nume importante ale muzicii electronice precum Armin Van Buuren, Tiesto și David Guetta. Muzica este mai mult decât o pasiune pentru el, a ajuns un stil de viață, de aceea petrece foarte mult timp in studio, unde lucrează la proiectele sale sau colaborează cu unii dintre cei mai buni DJ din România. Primul său single, Velvet, este disponibil pe toate platformele de streaming online.

 

Gino Manzotti și Maxx reprezintă rețeta succesului atunci când vine vorba despre muzica dance din România. În cei peste  20 de ani de carieră, au lansat zeci de piese, iar cele mai multe dintre ele au devenit rapid hit-uri și au ocupat primele locuri în topurile muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.