De Paște, Prima TV a pregatit pentru telespectatori un program special cu show-uri cu iz românesc și filme pentru toate gusturile, vedete și povești ale românilor de pretutindeni care urmează tradițiile pascale chiar dacă sunt departe de casă.

 

În Vinerea Mare, de la ora 20.00, telespectatorii vor urmări filmul Fericire cu orice preț, cu Jennifer Aniston în rolul principal, și de la ora 22.30 filmul românesc Cel mai iubit dintre pământeni, o ecranizare a romanului cu același nume, scris de Marin Preda. Filmul, în regia lui Șerban Marinescu, cu Ștefan Iordache în rolul principal, prezintă orori ale închisorilor comuniste.

Sâmbătă, 01 mai, în seara de Paște, de la ora 20.00, Prima TV pregătește telespectatorilor o super ediție a emisiunii Supernanny cu Urania Cremene. (vezi video aici) în care părinții pot învăța cum poți avea un copil cu care să te înțelegi ușor și, de la ora 21.30, filmul Labirintul lui Pan, un film mexicano-spaniol în regia cunoscutului Guillermo del Toro. Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, în 2006, și are 3 premii Oscar, o nominalizare la Globul de Aur și 3 premii BAFTA.

 

În ziua de Paște, telespectatorii pot savura un film românesc Două lozuri, cu Grigore Vasiliu Birlic și Radu Beligan, duminică, de la ora 9.00 și la Insider politic, de la ora 11.00, Sebastian Zachmann are un invitat de valoare, pe Teodor Paleologu. Alături de renumitul politolog, jurnalistul va aborda teme legate de religie, creștinism, ortodoxie și implicarea Bisericii în viața cetății.

Tot duminică, Mircea Dinescu va încânta telespectatorii cu tradiții de Paște într-o serie de 2 live-uri de la Port Cultural Cetate, una de la ora 10.30 până la ora 11.00 , unde telespectatorii vor urmări pregătirile și preambulul transmisiei de la ora 13.00. Invitații de gală sunt cunoscutul folclorist Grigore Leșe, jurnalistul Radu Banciu și naista Oana Lianu. Tradiții, voie bună, cântece lăutărești și o bogăție a preparatelor culinare românești asezonate cu povești ale invitaților, toate la Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, live la Prima TV, de la ora 13.00.

Sărbătorește alături de Prima TV și asistă duminică seara la un Schimb de mame spectaculos în care, de data aceasta, tații vor fi puși la grea încercare.(vezi video aici) iar luni și marți sărbătoarea continuă la Exclusiv Vip. Cei care vor accepta invitația lui Cristi Brancu, se vor așeza la masa de Paște împreună cu câțiva dintre cei mai iubiți artiști din România unde se vor aduna poveștile și glumele cele mai bune. Invitați vor fi Valentin Sanfira, Steliana Sima și Daniela Gyorfi. Se va face și un campionat al ciocnitului ouălelor iar cine va câștiga, telespectatorii vor afla, luni de la ora 15.00, la Prima TV. Iar marți, de la aceeași oră, nu trebuie ratat Exclusiv VIP, o ediție de colecție cu Irina Loghin și Ramona Bădescu.

Giulia, Ioana Petric, Gabriela Marin si Diana Bart îi invită pe telespectatori să petreacă împreună, de Paște, o după amiază liniștită, luni, de la ora 17.00, la Prima TV. Într-o ediție specială de Paște, Nicole Cherry și sora ei, prezentă în premieră pe micul ecran, povestesc despre mesele din familie și legătura între surori. Din emisiune nu vor lipsi delicioasele rețete semnate Diana Bart.

 

Știrile Focus vin în continuare cu cele mai noi informații despre vacanțele românilor pe timp de pandemie în campania Pașaport de vacanță și cu sărbătorile departe de casă ale românilor din diaspora. Nu rata ediția specială a știrilor Focus, duminică de la ora 12.00 și în fiecare zi de la ora 18.00, unde jurnaliștii Focus vin cu știri despre tine la cel mai important jurnal, Focus 18.

 

Împarte bucuria sărbătorilor de Paște la Prima TV!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.