Film Now începe seria recomandărilor săptămânale. În luna mai, prima săptămână este dedicată pasionaților de acțiune. Luni, 3 mai, de la ora 20:00, numărul magic 7 devine tema unei superproducții: Seventh Son, o legendă plină de mister. Al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu va avea puteri extraordinare. Gregory, vânător de vrăjitoare, aflat într-o perpetuă luptă cu Malkin, îl descoperă pe Tom Ward, un tânăr fermier naiv, care este, de fapt, un astfel de fiu numărul 7. Ajutându-l pe Tom să îşi descopere abilităţile, Gregory îl pune pe acesta față în față cu pericolul. Mai mult, Tom se îndrăgosteşte de nepoata lui Malkin, Alice, care ar putea fi, la rândul ei, o vrăjitoare în slujba duşmanului. Află cum se termină această poveste legendară, la Film Now!

Miercuri, 5 mai, de la ora 20:00, Film Now mută universul acțiunii în Britania anului 117, cu superproducția Centurion. Quintus Dias (Michael Fassbender), singurul supraviețuitor al atacului picților, mărșăluiește către nord alături de Legiunea a IX-a, comandată de generalul Virilus (Dominic West). Ordinele sunt clare: picții vor fi șterși de pe fața pământului, iar liderul lor, Gorlacon, va fi și el anihilat. Planurile se schimbă, însă, atunci când Legiunea este prinsă într-o ambuscadă, iar generalul Virilus este luat prizonier. Află cum și dacă va reuși Quintus Dias să protejeze armata rămasă doar la Film Now!

Shazam!, ecranizarea de succes a poveștii unui supererou adolescent din universul DC Comics, este în premieră pe Film Now duminică, 9 mai, de la ora 20:00. Billy Batson este un adolescent deștept, crescut în orfelinat, care fuge mereu din familiile adoptive în căutarea mamei naturale de care fusese despărțit în copilărie. El capătă puteri supranaturale cu ajutorul unui vrăjitor, iar pentru a le activa nu trebuie decât să spună „Shazam!”. Billy va testa limitele abilităților sale cum numai un puști poate să o facă, dar va fi obligat să învețe rapid, pentru că forțele răului nu așteaptă niciodată! Succes de public și de casă, Shazam! a avut încasări de peste 350 de milioane de dolari la lansare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.