DJ-ul și producătorul DOMINO lansează ce-a de-a treia piesă EDM, Ghost, o colaborare de excepție cu IOVA, o artistă fresh care și-a început cariera în muzică în 2018. De atunci, a lansat melodii ce au avut succes pe radiourile din România și pe platformele digitale.

Liniile puternice de bass și vocea mistică a lui IOVA fac din Ghost o piesă dark și moody, perfectă de ascultat noaptea, în timpul unui roadtrip.

 

Piesa a fost scrisă și compusă de IOVA și DOMINO, iar producția a fost realizată de DOMINO.

“A fost o surpriză mega placută când Domino mi-a propus colaborarea. Nu știam exact la ce să mă aștept, fiind prima dată când lucram împreună, dar faptul că m-a lăsat să-mi fac tripul pe piesa lui, fix așa cum am simțit, it meant a lot. Ghost este o piesă post despărțire, când mintea îți devine cel mai mare dușman și nu te lasă să mergi mai departe, încât începi să vezi persoana iubită în orice și oricine. So, enjoy!”, a spus IOVA.

 

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și reggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.