Artistul rus RAIM TRIGER lansează Над землёй (Nad Zemlyoi), o piesă despre dragostea neîmpărtășită, în care artistul vorbește despre sentimentele pe care le are pentru două fete. O iubește cu adevărat pe una dintre ele, însă îi este greu să aleagă dintre ele. Sound-ul fresh și ritmul incitant conturează o stare de entuziasm și visare.

Piesa a fost compusă și scrisă de RAIM TRIGER și produsă de Vlad Gorban. Artwork-ul este semnat de Sergey Plekhanov.

“Când scriu piese, încerc să abordez subiecte care nu sunt atât de populare. Ca artist, este extrem de important ca de fiecare dată să aduc ceva nou, să inovez. Piesa Nad Zemlyoi reprezintă o poveste, o prezentare atipică a gândurilor, un aranjament muzical filigranat și o adevărată artă modernă. Sunt convins că în această melodie fiecare om va găsi ceva aproape de sufletul lui”, a spus RAIM TRIGER.

 

RAIM TRIGER este un tânăr artist din Rusia, născut în anul 1996, în Tatarstan. La 6 ani a început să studieze pianul și de atunci muzica a fost o parte importantă din viața lui. A absolvit cel mai bun colegiu de jazz din Rusia, Gnessin Russian College, și l-a avut profesor de pian pe Igor Brill. Cu trei ani în urmă, artistul a început să-și scrie propriile melodii, iar în 2019 a făcut parte din show-ul TV “Pesni”. În piesele sale, RAIM vorbește și reflectează asupra vieții sale așa cum este ea. De curând, a început colaborarea cu Global Records și a început astfel un nou capitol în cariera sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.