Filmari Las Fierbinti 01.09.2020

Românii nu ratează porția săptămânală de comedie din Las Fierbinți, iar serialul continuă să conducă audiențele cu fiecare episod, în fiecare săptămână. Aseară telespectatorii au urmărit cu entuziasm noi aventuri și glume spumoase ale personajelor simpatice din celebrul sat. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit serialul.

 

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 29.9% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 6.7 puncte de rating și 17.0% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 9.1 puncte de rating și 28.5% share, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 7.7 puncte de rating și 24.1 share.

 

Simpaticii fierbințeni își duc viața în ritmul haios care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. În episodul de aseară ne-am amuzat din nou alături de ei și am urmărit cum a dat norocul peste Ardiles. Acesta a găsit un inel de aur, pe care i l-a făcut cadou Gianinei. În plus, Celentano s-a declarat specialist în ciorbă de fasole, pentru că, spune el, a mâncat fasole în toate locurile, pe o rază de 10 sate.

 

„Eu sunt specialist pe ciorbă de fasole. Pot să îmi dai diplomă de inginer!” a spus Celentano.

 

În episoadele viitoare personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.