O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

 


Ce ne aduce nou Netflix în mai?

Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 SERIALE Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Navillera (Ca un fluture) – S1/ 4 mai -> Un septuagenar pasionat și un tânăr talentat de 23 de ani se ajută unul pe altul să înfrunte realitatea crudă și se dedică provocării de a deveni balerini.
 2. Selena: The Series – Partea 2/ 4 mai -> Pe măsură ce cariera Selenei capătă avânt, cântăreața se luptă să își respecte principiile, să petreacă timp de calitate cu familia și să își extindă afacerea.
 3. Girl from Nowhere (Fata de nicăieri) – S2/ 7 mai -> Nanno se întoarce într-un nou sezon al acestei antologii cu și mai multă răzbunare karmică pentru și mai mulți studenți și profesori, iar de data aceasta, nu e singură.
 4. Jupiter’s Legacy (Moștenirea lui Jupiter) – S1/ 7 mai -> Sunt prima generație de supereroi. Dar, pe măsură ce predau ștacheta copiilor lor, tensiunile cresc, iar regulile vechi nu se mai aplică.
 5. Vincenzo – S1/ 9 mai -> În timpul unei vizite în țara sa natală, un avocat italian de origine coreeană angajat de mafie răspunde unui mare conglomerat cu aceeași monedă, restabilind dreptatea.
 6. The Upshaws (Ce mai face familia Upshaw) – S1/ 12 mai -> Un serial de comedie în care o familie de culoare din Indiana luptă pentru o viață mai bună și fericită, în ciuda problemelor de zi cu zi.
 7. Haunted (La limita realității) – S3/ 14 mai -> O vilă amenințătoare, o melodie care te bântuie, o pisică din iad. Și mulți alți oameni reali, cu povești înfricoșătoare din trecut. Adevărul e terifiant.
 8. Love, Death & Robots (Dragoste, moarte & roboți) – Volumul 2/ 14 mai -> De la aventuri nebune pe planete îndepărtate la întâlniri tulburătoare aproape de casă, această antologie premiată cu Emmy revine cu noi povești incitante.
 9. Move to Heaven (Mutarea în rai) – S1/ 14 mai -> Un tânăr cu Asperger și unchiul său găsesc viață în rămășițele morții. Această echipă de curățenie post-mortem dezvăluie poveștile nerostite ale răposaților.
 10. Who Killed Sara? (Cine a ucis-o pe Sara?) – S2/ 19 mai -> Pentru a se răzbuna, Álex va trebui să scoată la lumină partea mai întunecată a surorii lui și să se împace cu ideea că nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat pe Sara.
 11. Special (Sunt special) – S2/ 20 mai -> Acum parțial înstrăinat de mama sa, Ryan continuă să exploreze lumea pe cont propriu, cu toate suișurile și coborâșurile pe care viața și dragostea i le pot oferi.
 12. The Neighbor (Supervecinul) – S2/ 21 mai -> Exact când Javi credea că a învins și a devenit supereroul Pământului, provocările vin din partea unui concurent neașteptat… și a unor vizitatori extratereștri.
 13. Black Space – S1/ 27 mai -> Un detectiv independent cu apucături neortodoxe conduce investigația unui masacru comis într-un liceu israelian de niște asasini care purtau măști cu unicorni.
 14. Ragnarok – S2/ 27 mai -> Magne are nevoie de ajutor în fața unor inamici teribili, a unui haos mitic și a dezastrelor ecologice, iar fratele său cumplit de frustrant îi face viața și mai grea.
 15. Lucifer – S5B/ 28 mai -> Lucifer revine cu fast pe tărâmul celor vii, sperând să repare relația dintre el și Chloe. Chiar credeați că diavolul are parte de odihnă?
 16. The Kominsky Method (Metoda Kominsky) – S3/ 28 mai -> Sandy are parte de un nou capitol marcat de o pierdere grea, o obligație financiară apăsătoare, o reuniune importantă și un pas înainte în carieră.
 17. The Parisian Agency: Exclusive Properties – S1/ 31 mai
 • AlRawabi School for Girls (Școala de fete AlRawabi) – mai -> Batjocorite și marginalizate, câteva eleve de la un liceu de fete pun la cale răzbunarea perfectă împotriva celor care le persecută. Creat de Tima Shomali.
 • Halston – S1/ mai -> Ewan McGregor joacă în acest miniserial care urmărește ascensiunea meteorică și declinul primului designer de modă american celebru. De la Ryan Murphy.
 • Mad for Each Other (Nebuni unul după celălalt) – S1/ mai -> Nemulțumiți să afle că sunt vecini și că au același psihiatru, un bărbat și o femeie pur și simplu nu reușesc să nu își stea în cale.
 • Master of None – S3/ mai
 • Racket Boys – S1/ mai

Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 FILME Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. And Tomorrow the Entire World (Iar mâine, lumea întreagă) – 6 mai -> O studentă la drept se alătură unei grupări antifasciste și se trezește prinsă în situații tot mai periculoase, fiind atrasă din ce în ce mai mult de violență.
 2. Milestone (Cotitura) – 7 mai -> După 500.000 de kilometri la volan, un camionagiu îndoliat riscă să-și piardă slujba care îl definește în favoarea unui stagiar nou-venit.
 3. Monster (Monstrul) – 7 mai -> Un adolescent talentat implicat într-un jaf cu victime luptă pentru a-și demonstra inocența și a-și apăra integritatea în fața justiției penale care l-a condamnat deja.
 4. Super Me (Superviața) – 9 mai -> Un scenarist fără succes își descoperă un talent profitabil: poate transfera în lumea reală obiecte de valoare care îi apar în vis. Dar, curând, totul o ia razna.
 5. Dance of the Forty One (Dansul celor 41) – 12 mai -> Un congresman gay se însoară cu fiica președintelui mexican, dar o înșală cu un tânăr într-un club secret, declanșând un scandal. Bazat pe o poveste adevărată.
 6. Oxygen – 12 mai -> O femeie se trezește într-o capsulă criogenică, iar memoria n-o ajută deloc. Oxigenul este limitat, iar ea poate supraviețui numai dacă își aduce aminte cine este.
 7. Ferry – 14 mai -> Înainte de a ridica un imperiu al drogurilor, Ferry Bouman revine în orașul natal pentru a se răzbuna. Aici, loialitatea îi e pusă la îndoială și iubirea-i schimbă viața.
 8. I Am All Girls (Eu sunt toate fetele) – 14 mai -> Un detectiv ambițios are interese comune cu un criminal care îi are în permanență în vizor pe capii unei rețele puternice de trafic de copii.
 9. The Strange House – 14 mai
 10. The Woman in the Window (Femeia de la fereastră) – 14 mai -> Izolată din cauza agorafobiei, o psiholoagă devine obsedată de noii vecini și rezolvă crima îngrozitoare pe care o surprinde în plină desfășurare de la fereastră.
 11. Sardar Ka Grandson (Încă o dorință) – 18 mai -> Misiunea unui nepot devotat de a îndeplini ultima dorință a bunicii sale bolnave se transformă într-o situație complicată și amuzantă.
 12. Army of the Dead (Armata celor morți) – 21 mai -> După apariția zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a realiza un jaf fără egal.
 13. Baggio: The Divine Ponytail – 26 mai -> O cronică a carierei de 22 de ani a celebrului fotbalist Roberto Baggio, ce include debutul său dificil în sport și neînțelegerile profunde cu unii dintre antrenorii lui.
 14. Blue Miracle (Miracolul albastru) – 27 mai -> Pentru a salva un orfelinat în prag de colaps, un bărbat și tinerii aflați în grija lui fac echipă cu un ursuz căpitan de vas pentru a câștiga un campionat de pescuit.

Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 DOCUMENTARE Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. The Sons of Sam: A Descent into Darkness (Fiii lui Sam: O descindere în întuneric) – 5 mai -> Cazul Fiilor lui Sam capătă proporții obsesive pentru jurnalistul Maury Terry, convins că asasinii aveau legătură cu un cult satanic.
 2. Money, Explained (Banii, pe înțelesul tuturor) – 11 mai -> Îi cheltuim, îi împrumutăm, îi economisim. Să vorbim despre bani și multele lor capcane, de la carduri de credit la cazinouri, înșelătorii și împrumuturi pentru studii.
 3. High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America (Din Africa în America: O călătorie culinară) – 26 mai -> De la orez și bame la macaroane cu brânză, bucătăria afro-americană a marcat profund universul gastronomic din SUA. Stephen Satterfield îi analizează impactul.
 4. Nail Bomber: Manhunt – 26 mai -> Un documentar care prezintă povestea bombardamentelor împotriva minorităților din Londra anului 1999 și cursa contracronometru de a-l prinde pe vinovat.

Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 ANIME Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Castlevania – S4/ 13 mai -> Influența lui Dracula încă face ravagii, iar Belmont și Sypha investighează tentativele de reînviere a temutului vampir. Alucard încearcă să-și accepte umanitatea.
 2. Eden – 27 mai -> Masacrul comis de un justițiar mascat provoacă haos într-un oraș, iar singurii care pot pune capăt terorii sunt un detectiv rebel și partenerul său începător.

Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 COMEDIE Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Soy Rada: Serendipity (Rada sunt: Coincidență norocoasă) – 27 mai -> Savurosul comedian argentinian Agustín Aristarán (cunoscut și ca Soy Rada) s-a întors, iar accentul cade acum pe familie și parenting, pe magie și muzică.

Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 COPII ȘI FAMILIE Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Trash Truck (Hank și camionul de gunoi) – S2/ 4 mai -> Hank, Camionul și animăluțele Walter, Donny și domnișoara Mona se lasă purtați de imaginație în tot felul de aventuri emoționante, care pornesc din curtea lor!
 2. Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World: Tabăra cretacică) – S3/ 21 mai -> Un nou sezon în care adolescenții de pe insula Nublar fac echipă pentru a reuși să scape din haosul provocat de dinozaurii care străbat insula în voie.

Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. The Flash  S7/ joi
 3. Riverdale – S5/ joi -> Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.
 4. The Blacklist (Lista neagra) – S8
 5. Don’t be the First one: 2021 – începând cu 11 aprilie

 


Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Rabbit Face on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Apt Pupil – 1 mai
 2. Into the Storm – 1 mai
 3. San Andreas – 1 mai
 4. The Guilt Trip – 1 mai
 5. The Hangover – 1 mai
 6. The Hangover: Part II – 1 mai
 7. The Hangover: Part III – 1 mai
 8. The Last Days – 1 mai
 9. The Legend of Tarzan – 1 mai
 10. The Whistlers – 1 mai
 11. Total Drama Island – 1 mai
 12. TOTAL Drama: Action – 1 mai
 13. Total Drama: All Stars – 1 mai
 14. Total Drama: Pahkitew Island – 1 mai
 15. Total Drama: Revenge of the Island – 1 mai
 16. Total Drama: The Ridonculous Race – 1 mai
 17. Total Drama: World Tour – 1 mai
 18. Miss Bala – 4 mai
 19. 7 Emotions – 6 mai
 20. Anatomia zła – 6 mai
 21. August Sky – 63 Days of Glory – 6 mai
 22. Bad Luck Good Love – 6 mai
 23. Beyond the Hills – 6 mai
 24. Black Mercedes – 6 mai
 25. Black Thursday – 6 mai
 26. Blindness – 6 mai
 27. Damaged – 6 mai
 28. Exterminator: Ready to Roll – 6 mai
 29. Father – 6 mai
 30. Holy Business – 6 mai
 31. Joy in the World – 6 mai
 32. Little Jacob – 6 mai
 33. Mister T. – 6 mai
 34. Na Układy Nie Ma Rady – 6 mai
 35. Piąta pora roku – 6 mai
 36. Porady Na Zdrady – 6 mai
 37. Prosta historia o morderstwie – 6 mai
 38. Servants of War – 6 mai
 39. Smoleńsk – 6 mai
 40. Sniadanie do lózka – 6 mai
 41. Sophie Seeks 7 – 6 mai
 42. The Fighter – 6 mai
 43. The Legions – 6 mai
 44. The Lure – 6 mai
 45. The Messenger – 6 mai
 46. The Top Floor – 6 mai
 47. Totem – 6 mai
 48. Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski – 6 mai
 49. Viva Belarus! – 6 mai
 50. Żyć nie umierać – 6 mai
 51. Boy Erased – 8 mai
 52. Aferim! – 10 mai
 53. Duel of the Titans – 12 mai
 54. Fellini – I Am A Clown – 12 mai
 55. Hit Squad – 12 mai
 56. It’ll Happen To You Too (Zum Zum Zum 2) – 12 mai
 57. Little – 12 mai
 58. Perdono – 12 mai
 59. S Is for Stanley – 12 mai
 60. The Goldfinch – 12 mai
 61. Treasure of San Gennaro – 12 mai
 62. 40 Days and 40 Nights – 16 mai
 63. 8 Mile – 16 mai
 64. American Wedding – 16 mai
 65. Boyhood – 16 mai
 66. Brokeback Mountain – 16 mai
 67. Couples Retreat – 16 mai
 68. Dead Silence – 16 mai
 69. Definitely, Maybe – 16 mai
 70. Devil – 16 mai
 71. Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood – 16 mai
 72. Doomsday – 16 mai
 73. Endless Love – 16 mai
 74. Ex Machina – 16 mai
 75. Fifty Shades of Grey – 16 mai
 76. Gladiator – 16 mai
 77. Home – 16 mai
 78. Johnny English Reborn – 16 mai
 79. Mr Bean’s Holiday – 16 mai
 80. Nanny McPhee and the Big Bang – 16 mai
 81. Neighbors – 16 mai
 82. October Sky – 16 mai
 83. Penguins of Madagascar: The Movie – 16 mai
 84. Pitch Perfect – 16 mai
 85. R.I.P.D. – 16 mai
 86. Safe House – 16 mai
 87. The Interpreter – 16 mai
 88. The Kingdom – 16 mai
 89. The Purge: Anarchy – 16 mai
 90. The Road to El Dorado – 16 mai
 91. United 93 – 16 mai
 92. Wanted – 16 mai
 93. Hating Peter Tatchell – 20 mai
 94. Blinded by the Light – 24 mai
 95. Blue with You – 26 mai
 96. Carlos – 26 mai
 97. Cash Truck – 26 mai
 98. Hercule & Sherlock – 26 mai
 99. Hollywood – 26 mai
 100. Jean-Philippe – 26 mai
 101. L’Amour C’est Mieux a Deux – 26 mai
 102. Let It Rain – 26 mai
 103. Mahler on the Couch – 26 mai
 104. My Piece of the Pie – 26 mai
 105. Outside the Law – 26 mai
 106. Paris – 26 mai
 107. Quelque Chose à Te Dire – 26 mai
 108. The Awakening – 26 mai
 109. The Prey – 26 mai
 110. The Stroller Strategy – 26 mai
 111. Together Is Too Much – 26 mai
 112. Summoned – 31 mai
 • Below Deck – S3&4/ 1 mai
 • Kuroko’s Basketball – S2/ 15 mai
 • The Real Housewives of New York City – S3&4/ 15 mai
 • Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir – S3/ 30 mai

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.