”Un sezon cu talente #unusiunu”, a spus Pavel Bartoș, ”scena asta învie talentul din fiecare om”, a continuat Smiley, iar Andi a tras concluzia pentru care acest sezon pare să fie unul în care talentul este nesfârșit: ”În România, pe undeva, a început să se facă niște școală. Mai exact, la școlile de talente, pe unde lucrurile au început să funcționeze”. Noi știm un singur lucru: că săptămânile încep și se termină mai bine datorită celui mai iubit show de divertisment din România!

 

Aseară, spectacolul a fost încheiat de o concurentă care și-a pus sufletul pe tavă și a demonstrat că fericirea poate apărea atunci când lupți contra tuturor piedicilor care ți-au fost puse în viață.  Aura Bolozan, de 28 ani, profesoară de pian și canto, a fost convinsă de elevele ei să vină pe cea mai importantă scenă a talentului. ”Am venit să-mi depășesc teama de a cântă pe scenă, cu vocea”, a spus ea înainte de a începe. Și ce bine a făcut! Jurații au fost impresionați și au răsplătit-o cu multe laude. ”M-ai emoționat pentru că am văzut foarte mult patos”, i-a spus Andra.

 

În intervalul 20:28 – 22:28, PRO TV a înregistrat 9.7 puncte de rating și 24.6% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.7 puncte de rating și 19.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 7.3 puncte de rating și 21.2% share.

 

Calificați în următoarea etapă sunt: Elena Huncanu, Andrei Ghiță, Andreea Bucur, Olimpiu Man, Shadow’D, Armand Săvulescu, Bianca Avram și Aura Bolozan.

 

Vineri, de la 20:30, show-ul #unusiunu revine cu o nouă ediție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.