R3HAB, Luis Fonsi și Sean Paul își unesc forțele pentru noul lor single, Pues, o colaborare de succes și un mix fresh de muzică dance și latin pop, care are toate elementele unui imn de vară pentru fanii ambelor stiluri muzicale. Piesa aduce împreună ritmurile electronice și cele senzoriale și duce cu gândul la nopțile calde de vară, în locuri tropicale, cu străini frumoși alături. Pues este o melodie atrăgătoare, cu amprente de soare abundent, care reușește să atragă ascultătorii într-un dans ce nu se termină niciodată.

Videoclipul o are ca protagonistă pe Valeria Sandoval, superstar TikTok și Instagram, pentru a contura starea de spirit perfectă pentru acest single.

 

Pues nu este prima experiență a lui R3HAB în zona latin pop. DJ-ul a colaborat anterior cu TINI & Reik pentru hit-ul care a făcut senzație anul trecut, Besame (I need you).

 

“Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu legende ale industriei cum sunt Luis Fonsi și Sean Paul. Amândoi sunt experți în domeniul lor și împreună venim cu o piesă reggaeton-dance, perfectă pentru nopțile calde de vară. M-am simțit întotdeauna foarte bine să lucrez cu artiști din întreaga lume latin, precum TINI, Reik, Rauw, Alejandro, Hungria și MC Jacare. Mă inspiră diversitatea culturilor muzicale din această zonă și cred că am multe de explorat. Pues este o piesă diferită de tot ce am lansat până acum și mă bucur că le-o pot oferi fanilor noștri în acest moment”, a spus R3HAB.

 

“Îmi place foarte tare să explorez stiluri muzicale diferite. Am fost extrem de încântat atunci când oportunitatea de a lucra cu doi giganți din industrie, așa cum sunt R3HAB și Sean Paul, s-a ivit. Ne-am distrat foarte tare atunci când am înregistrat piesa Pues și abia aștept să o ascultați și să dansați pe ritmurile ei”, a declarat Luis Fonsi.

 

„Piesa asta este foarte tare. Luis Fonsi este un artist pe care îl respect enorm, iar R3HAB a reușit, încă o dată, să producă focuri de artificii prin Pues”, a spus Sean Paul.

 

Producătorul și DJ-ul de origine olandezo-marocană, Fadil El Ghoul, cunoscut ca R3HAB, și-a croit drum prin muzica dance pentru mai bine de 10 ani. De la lovitura pe care a dat-o cu remixul hitului produs cu Afrojack, Pitbull și Ne-Yo – “Give Me Everything”, până la imnurile dance super cunoscute ca “All Around The World (La La La) și “Lullaby”, care au strâns peste 600 de milioane de ascultări, până la colaborările cu  ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Olivia Holt și alții, R3HAB s-a dovedit a fi unul dintre cei mai talentați vizionari artiști din industrie. Artistul a colaborat cu Spotify și GATTÜSO pentru a crea primul single în variantă ”NFT (non-fungible token)” lansat pe platformă, găsindu-se exclusiv doar pe Spotify. În 2016, R3HAB a pus bazele casei sale de producție ”CYB3RPVNK” care a trecut de primul miliard de ascultări în catalogul său virtual în mai puțin de doi ani de la lansare. R3HAB a continuat să evolueze din punct de vedere muzical și să-si diversifice stilul prin colaborările cu diferiți artiști din jurul lumii, experimentând absolut orice – de la hip-hop până la pop. Datorită atitudinii de artist înnăscut și a viziunii sale inovative, în 2021, R3HAB continuă călătoria sa prin elita muzicii electronice.

 

Luis Fonsi este câștigător al Latin Grammy pentru hit-ul său Despacito, feat. Daddy Yankee. Talentul său s-a evidențiat simțitor în momentul semnării cu Universal Music Latin, în 1998, și lansării primului său album, Comenzare (I will begin), care a avut un succes răsunător. Din acest moment, Fonsi a lansat încă șapte albume și a devenit un nume cunoscut datoriă numeroaselor sale apariții TV, videoclipuri și filme. Despacito a fost al doilea cel mai bine vândut single din lume din 2017. În 2018, artistului i-au fost acordate șapte titluri Guinness World Records pentru Despacito, fiind piesa cu cele mai multe săpămâni #1 în Billboard Hot Latin Songs, cea mai lungă durată în topurile Billboard și cele mai urmărite clipuri online. În 2019, Fonsi a cântat Right where I’m supposed to be, imnul oficial al Jocurilor Mondiale de vară ale Olimpiadei Speciale din Abu Dhabi, UAE. Dominând premiile mondiale ale muzicii, Despacito, Echame la culpa, feat. Demi Lovato, și alte piese lansate ale artistului au câștigat premiile American Music Awards, Latin Grammy Awards, iHeartRadio Music Awards, Billboard Music Awards, Billboard Latin Music, Teen Choice Awards, BMI Awards și altele. Nominalizările includ premii GRAMMY suplimentare și premii MTV Music Video.

 

Sean Paul este un DJ, cântăreț, songwriter și producător de dancehall jamaican, considerat unul dintre cei mai inepuizabili artiști ai genului. Printre hit-urile americane ale lui Paul se numără Get busy/ Like glue, Temperature, Baby boy (ft. Beyonce), Rockabye (ft. Clean Bandit & Anne Marie) și Cheap Thrills (ft. Sia). Paul a câștigat premiul GRAMMY în 2004 în categoria “Cel mai bun album reggae”, pentru Dutty Rock. Alte premii câștigate sunt American Music Awards, în 2005, pentru “Cel mai bun artist masculin de Pop/ Rock”, Soul Train Awards pentru “Cel mai bun artist reggae” și MTV Video Music Award (Japonia) pentru “Cel mai bun videoclip reggae”, pentru She doesn’t mind. Nominalizările sale includ premiile GRAMMY, în 2015, pentru “Cel mai bun album reggae” – Full Frequency; “Best song”, la MTV Europe Music Award, în 2017, pentru piesa Rockabye – Clean Bandit & Anne Marie și GRAMMY pentru Cheap Thrills, feat. Sia, pentru “Best Pop Duo/ Group Performance”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.