Las Olas și Mikela fac echipă pentru un single fresh, „One More Shot”, perfect pentru vremea călduroasă de afară. Compus de către DJ Sava alături de Cătălin Tamazlicaru, „One More Shot” este un single hot cu versuri în limba engleză, ce îmbină beat-uri EDM și elemente tribale care rămân cu ușurință întipărite în minte. Clipul filmat în Tenerife completează summer mood-ul cu imagini bold și valuri turcoaz.

Duo-ul Las Olas a lansat remake-uri ale unora dintre cele mai iubite melodii din lume, precum „Roses”, „I’m every woman”, „I Will Survive”, „Missing”, „Deep End”, „Bleeding Love”, „Killing me Softly”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii precum „Angel”, „Magical” și „Don’t Cry”.


Format din DJ Sava și MD DJ, Las Olas este un proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu nume precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.