Există o zicală veche care spune că „Timpul le rezolvă pe toate”. Să fie adevarat oare?

 

Iuliana Beregoi și Dorian Popa fac echipă si lansează single-ul în care dezbat acest subiect și afirmă cu tărie că „Timpul le rezolvă pe toate”.
 

De câte ori nu te-ai regăsit într-o situație dificilă și ai simțit ca vrei sa renunți? Dar, cumva, de fiecare dată ai găsit motivația să mergi mai departe și să lași timpul să-ți vindece rănile.

 

Piesa „Timpul le rezolvă pe toate” vorbește despre motivația intrinsecă de a găsi în tine puterea de a merge mai departe. Mai presus de atât, Iuliana Beregoi și Dorian Popa ne îndeamnă să lăsăm în urmă trecutul, pentru că nu mai poți schimba ce s-a întâmplat deja, dar, în schimb, ai o mare influență asupra propriului tău viitor. Cheia succesului este să ai încredere în forțele tale și să nu te dai bătut.

Melodia este compusă de Theea Miculescu și Cătălin Dascălu, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și editat de Cristian „Steez” Bălan. Clip-ul îi are în prim-plan pe Iuliana Beregoi și Dorian Popa, acompaniați de trupa de dans Dance World, în care cei doi artiști sunt surprinși în mai multe cadre. Videoclipul evidențiază faptul că atunci când te focusezi pe prezent și ești înconjurat de persoanele potrivite, poți trece peste orice obstacol.

Iuliana Beregoi are 16 ani și este cea mai iubită tanara artistă, vlogger si influencer din România și Republica Moldova, vocea Generației Z. Inca de la varsta de 12 ani, alaturi de echipa sa de management, Mixton Music, Iuliana a avut o accensiune fulminanta,  ajungand la doar 14 ani sa fie prima și singura artistă adolescentă care a umplut Sala Palatului din București, având doua concerte sold out în același an. In perioada care a urmat, Iuliana a sustinut impreuna cu Mixton Music doua turnee nationale in peste 20 de orase din Romania, si doua concerte sold out la Palatul National din Chisinau.
Iuliana a acumulat peste 370 milioane de vizualizari pe Youtube la melodiile si vlogurile ei. Comunitatea ei de fani numara peste 1,1 milioane de urmaritori pe Instagram, 1,4 milioane urmaritori pe Tik Tok si aproape 900 mii pe Youtube. Iuliana este și actriță, fiind eroina principală a serialului online ”Lara”, serial care a ținut cu sufletul la gură o întreagă generație timp de trei sezoane dar si a filmului de cinema “Lara Aribelle si mana destinului”. Ambele productii, serialul si filmul de lung metraj au fost preluate de colosul Netflix, Lara fiind primul si singurul serial romanesc prezent pe aceasta platforma. De-a lungul timpului, Iuliana Beregoi a bifat atât de multe reușite încât ai putea spune că e imposibil să aibă doar 16 ani. Adolescenta minute are piese care au ajuns no. 1 pe radiouri, TV și trending, si se laudă cu o echipă solidă de producție și management (Mixton Music). Ea este dovada vie că dorința, munca și perseverența pot transforma orice vis în realitate.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, pe care a lansat in urma cu cateva luni single-ul „Cand lumea e rea” lansat in colaborare cu Ioana Ignat. Intr-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reusit sa depaseasca 500.000 de abonati, iar vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna cateva sute de mii de vizualizari si intra instant in topul YouTube Trending.
Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Buna, ce mai zici?”, “Sare pe rana” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa face parte de 4 sezoane din juriul emisiunii concurs “Next Star”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.