The Chemical Brothers a revenit cu single-ul „The Darkness That You Fear”, dupa ce, in 2019 a lansat “No Geography”, un proiect pe care cei doi artisti il vad ca fiind “cea mai buna opera a lor”, dar si “un proiect plin de inventivitate”.
Construit dupa 2 sample-uri vocale, “The Darkness That You Fear” este echivalentul luminitei de la sfarsitul tunelului, o piesa ce da speranta unui viitor mult mai luminat si sigur.
Tom Rowlands, unul dintre membri duo-ului, reia ideea ca piesa este o melodie ce indeamna la speranta. Combinarea celor 2 voci duce la optimism, iar The Chemical Brothers a dorit sa impartaseasca acest sentiment cu lumea intreaga.

Videoclipul, plin de simbolism, este realizat de Ruffmercy, care a mai lucrat si pentru Thom Yorke, Run The Jewels si DJ Shadow. Ruffmercy a vibrat instant cu piesa si starea pozitiva. In plus, relaxarea restrictiilor si soarele din Anglia i-au dat lui Ruffmercy o speranta pentru vara. Videoclipul are scene din perioada aniilor ’90, impreuna cu animatii desenate de mana.

“The Darkness That You Fear” este prima piesa lansata de la “Eve of Destruction”, de pe albumul “No Geography”, lansare ce a coincis cu inceputul turneului din toamna anului 2019, care a culminat un spectacol sold-ul la Arena O2 din Londra. The Chemical Brothers, impreuna cu alti doi colaboratori, Smith si Lyall, au sustinut un spectacol la “Electronic – From Kraftwerk to The Chemical Brothers”, cel mai popular eveniment sustinut de Muzeul de Design din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.