RAGNAROK: SEZONUL 2 VINE PE NETFLIX DIN 27 MAI

Netflix lasează astăzi primele imagini din mult așteptatul al doilea sezon din Ragnarok și anunță că acesta se va lansa la nivel global pe Netflix pe 27 mai 2021.

Ragnarok este o dramă pe tema maturizării, care construiește și contribuie la un unghi nou și surprinzător asupra mitologiei nordice. Acțiunea celui de-al doilea sezon pornește din locul unde a rămas în primul sezon: ce faci când ești un liceean de 17 ani care tocmai a aflat că se confruntă cu un dușman antic și extrem de puternic, ce ține un oraș întreg, poate chiar o țară întreagă, într-o mână de fier?

 

Magne trebuie să accepte că acum, când este pregătit pentru luptă, dușmanii lui sunt prea mulți și prea puternici. Mai este cineva care, asemenea lui, să aibă puteri supranaturale? Va putea găsi acești oameni la timp? Și ce se întâmplă când se dovedește că fratele său mai mic, Laurits, este, de asemenea, destul de excepțional, dar că vede lumea foarte diferit de Magne? În cel de-al doilea sezon al Ragnarok, conflictul devine mai dur, răul devine mai concentrat și alegerile și mai disperate. În mijlocul tuturor acestor lucruri, Magne se confruntă cu întrebarea fundamentală: cât de departe ești dispus să mergi pentru a-ți salva familia?

 

Distribuția lui Ragnarok îi include pe David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson , Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist și Gísli Örn Garðarsson. Noii membri ai distribuției sunt Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) și Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

 

Seria în șase părți în limba norvegiană este produsă de SAM Productions, o companie de producție daneză compusă din scenariști. Adam Price și Emilie Lebech Kaae sunt creatorii și scenariștii serialului, Meta Louise Foldager Sørensen (Antichrist, Melancholia) este producător executiv, Stine Meldgaard Madsen (Pros and Cons, Something’s Rockin’) este producător, iar Mogens Hagedorn este regizor.

 

Ragnarok: Sezonul 2 va fi lansat la nivel global pe Netflix, pe 27 mai 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.