Scooter a lansat, zilele trecute, cel de-al 20-lea album, „God Save The Rave”, după aproape 4 ani de la albumul nr. 19. „God Save the Rave” este hardcore, energic și chiar plin de pozitivitate. Albumul este disponibil și ca NFT, Scooter fiind prima trupă din Germania care se alătură acestei noi modalități de achiziție a artei în spațiul online.

 

Termenul de NFT provine de la Non-fungible tokens, iar întreaga lume a artei începe să resimtă avantajele acestui nou mod digital prin care oamenii pot achiziționa artă prin criptomonede. Practic, un NFT reprezintă un obiect unic digital, precum piese audio, clipuri video, tablouri digitale, gif-uri etc.

 

Albumul prezintă colaborări deosebite, cu unii dintre cei mai talentați artiști ai industriei. Îi regăsim pe Dimitri Vegas & Like Mike pentru „We Love Hardcore”, pe Timmy Trumpet pentru „Paul is Dead” și pe Harris & Ford pentru piesa omonimă „God Save The Rave”. Selecția pieselor pentru acest mult așteptat album nu este lipsită de eșantioane iconice, precum „We Love Hardcore”, care eșantionează „Kernkraft 400” de la Zombie Nation și „Which Light Switch Is Which?”, care conține mostre din piesa anului 1995, „Strings of Infinity”, by T-Marc și Vincent.

 

God Save the Rave este o formă de artă pe care Scooter a ridicat-o la niveluri de perfecțiune. Cu un impact dinamic maxim, albumul se intitulează astfel pentru a reprezenta un memento: strigătele nu trebuie uitate. Este genul de îndemn „la arme”, spre a-ți face vocea auzită, îndemn pentru care H.P. Baxxter este renumit.

 

Scooter este o trupă germană de muzică hardcore, rave și techno fondată la Hamburg în 1993. În ilustra lor istorie, Scooter a petrecut peste 500 de săptămâni în topurile de single și 300 de săptămâni în topurile albumelor. Până în prezent, trupa a vândut peste 30 de milioane de discuri și a câștigat peste 100 de discuri de aur și platină din toată lumea.

 

Formația își va sărbători noul album cu un turneu masiv GOD SAVE THE RAVE în Europa, începând din martie 2022! Scooter are peste 4 milioane de ascultători lunari pe Spotify.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.